“Upside Down” noua piesa Keo si Alexandra Ungureanu

“Upside Down” noua piesa Keo si Alexandra Ungureanu

aaPiesa este primul single de pe viitorul album al Alexandrei, a fost scrisa si compusa de Keo si va beneficia in curand si de un clip. Upside Down, imbina perfect soundul sau pop-rock cu stilul electro al Alexandrei.

Dupa ce au spart gheata cu prima aparitie impreuna, la Romanian Music Awards de la Craiova, Alexandra Ungureanu si Keo revin intr-o noua formula cu un featuring cool si plin de atitudine, anunta un comunicat Red Carpet Media.

UPSIDE DOWN, compusa si produsa de Keo, imbina perfect soundul sau pop-rock cu stilul electro al Alexandrei.

“Alexandra este o artista superba care a reusit sa cante piesa intr-o maniera profunda si in acelasi timp foarte sexy.

Totul a mers de la sine pentru ca amandoi ne-am regasit din prima clipa in aceasta piesa.

M-a bucurat atat de mult ideea acestei colaborari incat nu am ezitat sa mai aman pentru cateva saptamani lansarea noului meu single” a declarat artistul..

“Pentru mine aceasta piesa e un motiv de bucurie pentru ca sunt la a doua
colaborare cu Keo, prima fiind la premiile Romanian Music Awards de la Craiova. Keo mi se pare un artist cu atitudine, cu stil si mai ales un om cu care colaborez excelent. Piesa Upside Down mi-a placut de prima oara  de cand am auzit-o si am incredere ca va deveni un hit in perioada in  care va fi difuzata. Aceasta intalnire pe plan profesional dintre mine si Keo nu exclude colaborarea mea cu Crush, urmand sa lansez in viitorul apropiat un nou single impreuna cu baietii.” spune Alexandra Ungureanu.

Leave a Reply