Telefoane rezistente la apa – care sunt cele mai bune

Telefoane rezistente la apa – care sunt cele mai bune

Acest post a fost creat special pentru a vorbi despre cele mai bune telefoane rezistente la apa de astazi. Din ce in ce mai multi producatori isi creeaza propriile smartphoneuri, considerand ca sunt rezistente la apa si praf. In acest an, au existat multe telefoane mobile care au iesit cu un tip de certificare, ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun.

In acest post ne vom concentra pe cele mai bune telefoane rezistente la apa care au certificare IP68. Aceasta este cea mai mare si cea mai buna certificare impotriva apei si a prafului care exista astazi, asa ca am selectat aceasta masura. Acest lucru garanteaza rezistenta la imersiune la o anumita adancime specificata de producator.

Cele mai bune telefoane mobile impermeabile cu certificare IP68

Samsung Galaxy S8 / S8 +

Fara indoiala, acestea sunt doua dintre cele mai bune telefoane mobile rezistente la apa, dar nu numai in acest domeniu, ci in aproape toate aspectele. Samsung Galaxy S8 si S8 + sunt certificate IP68, ceea ce le face rezistente la apa pana la 1,5 metri adancime timp de 30 de minute. Ambele telefoane sunt high-end si au cele mai bune caracteristici.

LG G6

LG G6 este un telefon mobil high-end lansat in 2017. Este unul dintre cele mai bune mobile rezistente la apa si cu siguranta nu a putut lipsi de aceasta lista. LG G6 este primul telefon mobil al companiei care are certificare IP68. Datorita acestei protectii vom fi capabili sa-l scufundam in apa cu pana la 1,5 metri adancime timp de 30 de minute.

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ este un telefon mobil de ultima generatie din anul 2016 care are si IP68. Dispune de un ecran de 5,2 inch in rezolutie FullHD. Luati Qualcomm Snapdragon 820 ca procesor, 3 GB de memorie RAM si 32/64 GB de spatiu de stocare. Intra pe telefono.ro pentru mai multe informatii despre telefoane, internet, tehnologie.

AGM X2

Telefonul AGM X2 vine sa imbunatateasca activitatea realizata cu predecesorul sau; AGM X1. Acest dispozitiv nu are numai certificarea IP68, ci este si un telefon mobil ultra-robust. Smartphone-ul promite rezistenta la apa, praf si soc, acesta este un smartphone pe teren.