Cum se calculeaza numarul destinului in functie de data nasterii

Cum se calculeaza numarul destinului in functie de data nasterii

Daca stiti numarul destinului dvs., puteti intelege mai bine care sunt caile de viata cele mai potrivite pentru principalele caracteristici ale personalitatii dvs. In acest post, va aratam cum se calculeaza numarul destinului, precum si semnificatia fiecarui numar.

Interpretarea cartilor de tarot este o reprezentare a unui proces initiatic, care vorbeste despre limitele noastre, dar, de asemenea, despre potentialul enorm pe care il putem dezvolta prin continua transformare, este strans legat de numerologie.

Numarul a fost intotdeauna legat de armonie cosmica si toate popoarele au acordat o mare importanta numerelor, proprietatilor si functiei lor. Pentru Pitagora, totul este numar si numarul este divin, este forta care mentine permanenta vesnica a cosmosului. Intr-adevar, cifrele sunt in ordinea universala, in muzica, si sunt, in conformitate cu intelepciunea straveche, substanta, materia si principiul miscarii fiintelor in natura: sursa si radacina tuturor lucrurilor.

Din acest punct de vedere, numarul poseda o individualitate, o personalitate care exprima relatiile partii si intregului intr-o armonie, de la individ la fiinta.

Numerele sunt legaturi intre macrocosmosul si microcosmosul uman, iar puterea le este atribuita in raport cu fortele universului si ale omului. In plus, ele poseda o putere magica, permitand omului sa exploateze fortele in avantajul sau. Cand vorbim de tarot, acesta este strans legat de numerologie, atat in Arcana Majora numerotata de la 0 la 22, cat si in Arcana Minora, variind de la 1 la 10. In acest fel, putem stabili semnificatiile numerelor si corespondenta lor cu tarotul.

Calcularea numarului destinului este destul de usoara. Numarul dvs. este derivat din suma totala a tuturor numerelor din data nasterii.

tarot

Cum se calculeaza numarul destinului in functie de data nasterii?

Sa luam o data fictiva a nasterii, fie ea 11 septembrie 1982. Apoi, cand adaugam aceste numere:

09 (Luna) + 8 (Ziua) + 1982 (An) = 1999 = 1 + 9 + 9 + 9 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1

Numarul destinului este 1.

Numarul 1:

Lider autentic, dinamic, carismatic si constructiv, sacrificand fericirea personala, precum si mediul inconjurator, pentru o idee sau cauza.

Simbolul Soarelui, reprezinta principiul masculin, yangul, este unitatea de referinta a matematicii. Aceasta inseamna inceputul sau punctul de plecare, dar ne vorbeste si despre egocentrism si egoism, este energia in stare naturala, pozitiva, originala si creativa, individualista, independenta, in miscare perpetua. O mentalitate stralucita si intelectuala, cu o mare agilitate mentala care functioneaza cu mare intensitate, originalitate, creativitate si spirit de initiativa.

Numarul 2:

Simbol al Lunii, de natura duala, puteti vedea ca cele doua parti ale situatiei sunt perechea, cuplul, societatile, constientul si inconstientul, principiul familiei, viata privata si cea sociala. Flexibil si adaptabil, poate fi de asemenea nedeterminat. Este ospitalier, prietenos si este o gazda buna si, ca atare, ofera tot ceea ce are celor care ii viziteaza casa. Se bucura pe deplin de viata de familie, de reuniunile de familie.

Numarul 3:

Simbol al lui Jupiter. Au o mare sarguinta pentru a-si atinge obiectivele. Ei analizeaza si studiaza cu atentie toate informatiile care le apartin, pentru a vedea cum pot beneficia de ele. Ei sunt absolut incapatanati in intentiile lor, pana la a face orice pentru a-si atinge scopurile. Dar, asa cum sunt incapatanati, ei sunt inconstienti si pot abandona proiectul despre care mai sunt pasionati, pentru ca nu persevereaza in definirea lor.

Numarul 4:

Simbolul lui Uranus, este stabilitatea, materialul si solidul, contine cele patru elemente (Pamant, Foc, Apa, Apa), o constienta patratica, simbolul legii, sistemul si ordinea, fermitatea, securitatea, conservatorismul, este regula vointei. Conform povestirii biblice despre creatie, pamantul a fost format in a patra zi. Cu un caracter optimist, acest tip de personalitate are sentimente si idealuri profunde, iar atunci cand se dedica unui proiect, el pune in functiune toata capacitatea de lucru si perseverenta pentru a-si atinge scopul.

Numarul 5:

Simbolul lui Mercur, reprezinta libertatea, schimbarea si aventura, spiritul vital, vehement si controversat, curios, egoist si nelinistit. Viata este o aventura interesanta; tot ceea ce il inconjoara este demn de analizat si respectat pentru a trage concluzii care ar putea veni sa furnizeze date care nu sunt inca cunoscute. Ei au o inteligenta stralucitoare, puteri mari de vindecare, o mare inventivitate si o mentalitate agila, dinamica si curioasa, care este mereu dispusa sa experimenteze si sa accepte tot ceea ce este necunoscut, neobisnuit si modern.

Numarul 6:

Simbol al lui Venus, constiincios, doreste sa raspandeasca armonie, adevar, dreptate si un sentiment de echilibru in mediul sau. Romantici, idealistii si extrem de sensibili, sunt oameni vulnerabili, care adesea nu sunt pregatiti sa faca fata luptelor si problemelor vietii cotidiene. Logici si practici, oamenii cu aceasta vibratie demonstreaza ca au un bun simt solid, care ii ajuta sa ia decizii echitabile si echilibrate in problemele cotidiene si familiale.

Numarul 7:

Simbol al lui Neptun, mereu in cautare de raspunsuri, ei sunt cele mai ermetici, enigmatici si ciudati din toata Scala Numerologiei. Sunt o figura protectoare, cea care poarta in ea insasi diferite forte cu care nu se vor confrunta niciodata, pentru a oferi protectie si securitate. Adancimea gandirii, marea lor intuitie si spiritualitatea ii distanteaza de oamenii care au mai multe preocupari si interese materialiste. Ca regula generala, ei sunt oameni buni si protectori, au multa siguranta in sine si un mare spirit samaritean.

Numarul 8:

Simbolul lui Saturn, isi va asuma puterea, este cea mai puternica personalitate a tuturor. Tenacitatea, ambitia si vointa lui, ii depasesc pe toti ceilalti. Energetic, combativ si mereu in cautarea succesului si progresului material, lupta pentru a-si atinge scopurile, fara a permite nimanui sa stea in calea lui. Practici, constructivi si realisti, ei vad mereu lucrurile asa cum sunt, nu se insala niciodata pe ei insisi si nici nu le permite altora sa faca acest lucru. Deciziile lor sunt analizate si aprofundate, studiate anterior.

Numarul 9:

Simbol al lui Neptun, idealist, sentimentalist, nobil, in cautarea perfectiunii, atras de spiritualitate, de negarea de sine si de compasiune. Sensibil, receptiv si clarvazator, are o gandire larga si fara limite. El este plin de compasiune, deschis. Noua este simbolul universalitatii. Egoist, altruist, generos si nobil. Un caracter puternic, dominant si exploziv uneori. Exista doua personalitati de acest tip: unii care sunt pesimisti si tind sa-si vada oportunitatile intr-un mod deprimant, lasandu-le sa scape. Altii, aceia care sunt optimisti vesnici pe care nu ii poate opri nimic. Ambele personalitati au in comun faptul ca sunt cinstite si corecte in deciziile luate.