Mesaje de Anul Nou 2018

Mesaje de Anul Nou 2018

31 decembrie este o data simbolica care ne invita sa reflectam asupra a ceea ce a insemnat anul pentru noi si cum ne-ar placea sa fie anul viitor. Desigur, au existat vremuri bune si rele, dar indiferent daca a fost un an de amintit sau nu, exista oameni care au fost acolo pentru noi, oferindu-ne iubirea inca un an.

Desi dragostea pentru o persoana trebuie sa fie demonstrata pe tot parcursul anului, aceasta data este o ocazie deosebita de a arata acelor oameni ca ne pasa de ei. De aceea, va oferim cele mai frumoase urari si felicitari de Anul Nou, mesaje la multi ani 2018, pe care le puteti trimite celor dragi, familiei si prietenilor. La multi ani 2018!

♥ Va doresc un an nou fericit in care toate dorintele si visele voastre sunt indeplinite. An Nou fericit!

♥ In seara asta va exista o stea care va straluci mai tare decat celelalte. In ea mi-am pus toate dorintele bune sa-ti urez un fericit 2018, sa straluceasca tot anul! La multi ani!

♥ Va doresc dragoste si prosperitate, sanatate si fericire si un an nou fericit!

♥ Va doresc ca urmatoarele douasprezece luni sa fie pline de succese profesionale si momente personale extraordinare. Anul Nou fericit!

♥ Va urez un 2018 minunat si plin de speranta, bucurie si fericire si bucurati-va de oamenii pe care ii iubiti. La multi ani!

♥ Fie ca anul care incepe sa va indeplineasca toate dorintele si 2018 sa fie mult mai bun decat anul care se termina. Anul Nou fericit!

♥ Sa aveti un an nou minunat si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca, dar, mai presus de toate, multa sanatate si fericire. La multi ani!

♥ Va doresc ca anul 2018 sa fie un an special, plin de vremuri bune si de o mare bucurie, pentru voi si pentru toti cei din jurul vostru. Anul Nou Fericit!

♥ Pentru noul an va urez sanatate, pace, iubire, prieteni buni. La multi ani!

♥ Anii trec, lasand amintiri de neuitat. Iti doresc un An Nou Fericit si iti multumesc ca ai fost intotdeauna de partea mea. Un an nou fericit!

♥ Va doresc ca anul care incepe acum sa fie plin de bucurie, sanatate si satisfactii. La multi ani!

♥ Draga prieten, iti doresc un an nou fericit, pentru tine si toata familia ta, plin de pace si dragoste. La multi ani!