Top 10 cele mai prost imbracate vedete autohtone

Top 10 cele mai prost imbracate vedete autohtone

cAtat de multe vedete ne-au oripilat, aparand in haine nepotrivite, incat nu ne-am putut hotari: careia sa-i dam “premiul” cel mare pentru prost gust? Am apelat la 5 creatori si critici de moda, pe care i-am rugat sa faca topul al celor mai prost imbracate vedete.

1Andreea Banica conduce in top, avand in vedere hainele sale decoltate, scurte & stramte. Toata lumea a cazut de acord ca expunerea lenjeriei intime e, in cazul blondei, la ordinea zilei. Mai mult, ea a fost surprinsa de fotografi in situatii jenante: purtand la o fusta foarte scurta de jeans chilotei din tul, transparenti (prin care se vedea absolut tot!) si purtand tanga intr-o perioada delicata din luna… “Coronita” aferenta premiului 1 vine cu “felicitarile” criticilor: “lipsa de imaginatie”, “look de poupée expirat”.

2Cristina Teodorescu, blonda nelipsita de la evenimentele mondene ale Capitalei, se afla pe un nefericit loc 2 in topul celor mai prost imbracate vedete. Despre ea, criticii si designerii spun ca are lacune in domeniul vestimentar sau, mai rau, ca e o toapa.

3Fetele de la Bambi si Iulia Fratila, vedeta Prima TV, impart “frateste” treapta a treia pe podiumul estimentatiilor neinspirate. In cazul surorilor, cuvintele de lauda includ “chintesenta kitsch-ului”, “stridenta”, “pom de Craciun”, iar despre Iulia avizatii in ale modei spun ca “abordeaza tinute desuete, old fashioned si nefericit asortate”.

4Penultima “treapta” a topului este indeajuns de generoasa pentru a adaposti nu doua, ci sapte vedete: cantareata Adelline (“un lux fortat, lipsit de personalitate”), cele trei fete de la Trident (“vestimentatie infantila”), Crina Matei (“aer provincial pronuntat”), Betty de la Etnic (“look ieftin, chiar batranicios”), Andreea Balan (“combinatii nefericite”).

5Pe Dinu Maxer, fostul iubit al sexoasei Nicoleta Luciu, l-a prins cu mata-n sac Catalin Botezatu. Reputatul designer spune ca Dinu habar nu are sa-si combine hainele…

CINE SI-A DAT CU PAREREA

OVIDIU BUTA, CRITIC

• Andreea Banica (5 p). Din pacate, a ramas fixata intr-un tipar din care nu mai vrea sa iasa. Dovedeste astfel o lipsa de imaginatie fantastica.
• Adelline (4 p). Un lux fortat, lipsit de personalitate.
• Bambi (3 p). Cele doua fete reprezinta chintesenta kitsch-ului in Romania, demonstrand clar ca nu au nici cea mai vaga idee despre cum se construieste si cum se “impresariaza” o imagine.
• Trident (2 p). Ecuatie vestimentara infantila, multiplicata la
puterea a treia.

Pages: 1 2

Leave a Reply