Cum sa fii o fata IT

Cum sa fii o fata IT

cMa intreba cineva zilele trecute ce inseamna “IT”, asa ca o sa incep prin a contura putin acest aspect. Fie ca e vorba de haine, accesorii sau oameni, termenul de “IT” defineste ceva ce are o acoperire/promovare media foarte mare, e un must-have/do, care de obicei primeste acest statut pe o perioada temporara.
O fata “it” este de obicei o tanara, frumoasa, sexy si o trendsetterita. Toata lumea sta cu ochii pe ea si o copiaza, imita sau … venereaza.

Termenul de “IT” a pornit de la scriitoarea Elinor Glyn, care a folosit acest termen pentru a o descrie pe prima fata “IT” din istorie – Clara Bow. El fiind preluat de la filmul in care aceasta a jucat in 1927 – “It”.
Elinor spunea: “IT este acea calitate pe care o au unele persone da a atrage atentia ca un magnet. Prin aceasta calitate poti sa cuceresti orice barbat”.

Din anul 1927, cand termenul a intrat in vocabularul tuturor, multe fete IT au tot venit si plecat:

Goldie Hawn
Kate Moss
Paris Hilton
Britney Spears
Mischa Barton
Nicole Richie
Sienna Miller
Kate Bosworth
Mary-Kate and Ashley Olsen
Lindsay Lohan
Va spuneam ca fetele IT nu se bucura prea mult de acest titlu, ele se schimba mereu, iar astazi vrem sa va spunem cateva secrete de la trei cele mai in voga fete din acest moment: actrita Chloe Sevingny, modelul Anja Rubik si actrita Clemence Poesy (Fleur Delacour din filmul Harry Potter).

Cele trei fete au si ceva in comun: sunt muze si fane ale parfumului “Chloe” de la casa cu acealsi nume.

Chloe Sevigny

Stil
 Chloe te sfatuieste sa fii originala si indrazneata. Sa-ti creezi un stil propriu. “Eu nu am un stylist. Ma inspir din colectiile designerilor (ma uit pe style.com), dupa care imi aleg si asortez singura tinutele.”
“Coafura pentru covorul rosu trebuie sa fie cat mai simpla si in acest fel nu trebuie sa-mi fac griji pentru ea. Imi place sa-l prind intr-un chignon (coc) foarte chic.”

Make-up trick
“Traseaza cu ajutorul unei pudre bronzante o linie care porneste de la tampla si urmareste apoi contrul fetei. Iar daca te-ai dat cu fond de ten, ai mare grija sa te dai si pe gat, nu e nimic mai urat decat o fata bronzata si un gat alb.”

 Produs de make-up preferat: Mascara DiorShow de la Dior
“Glamour pentru mine nu inseamna tus negru sau ochi accentuati, imi place sa am un machiaj natural si sa ma dau cu un ruj rosu.”

 Preferatul ei: nuanta Lady Bug de la Mac
Anja Rubik

Pages: 1 2

Leave a Reply