Teren minat in pat

Teren minat in pat

Sexul face dar si desface! Indiferent cat de bine va potriviti, e cazul sa stii ce ii da fiori reci iubitului tau intre cearsafuri? Citeste si desluseste!

Va potriviti atat de bine, incat vulcanul placerii erupe in fiecare seara, iar de atata deliciu octavic, rasunator, vecinii vostri si-au luat concediu tocmai la spitalul 9. Nici o relatie nu scapat de frecusul diferentelor de personalitate. Ceea ce pe tine te poate aduce pe culmi, lui ii poate stinge complet flacara.

Arsita coplesitoare, ori foc de paie?

Esti experta in aluzii lascive si jocuri in doi, nascocesti cele mai ingenioase rute spre paradis. In teorie? Il lasi pe el sa se dea de ceasul mortii sa te satisfaca, si asta pentru ca pur si simplu iti pierzi interesul. Solutia salvatoare: evita atitudina de “ Hai sa vedem ce mai ai de oferit, ca eu m-am cam plictisit” ia si tu initiativa si pune-l  pe jar cu un preludiu de nopti mari.

Ce e dus e terminat

Atat timp cat sesiunile de “socializare” dintre voi merg snur, focul pasiunii nu poate fi mistuit de bagajul sexual din trecut! Mai la stanga , mai la dreapta, nu asa! Eu nu sunt invatata asa!  E de ajuns sa ii dai iubitului tau de inteles ca nu se ridica la standardele fostului, ca sa iti pui relatia pe butuci. Solutia salvatoare: evita aluziile  in lipsa lui de dexteritate ori necunostinta de cauza. Innebuneste-l cu cateva excursii pe culmile placerii.

Anatomia e tabu!

De la facerea lumii incoace, barbatii si femeile au fost croiti diferit. In pat, ghicitorile anatomice pot fi unul dintre cele mai neplacute jocuri sexuale. O singura replica mai neaosa de genul :” wow baietelul tau e mai mic decat credeam”, ori lamentarile:”Doamne ce celulita am pe solduri” , si iubitul tau va fi dat pe spate! Solutia salvatoare: fii cu bagare de seama ca sa nu ii ranesti sentimentele cu cuvintele tale necugetate.

Manipuleaza-l placut

Scenariu: voi doi, inlantuiti unul in bratele celuilat, dupa ce ati gustat din pocalul sexului divin. El iti spune ca te iubeste. Ce spui tu? “maine merg la cumparaturi. Asa-i ca o sa-mi dai cardul tau?” Solutia salvatoare: incearca sa nu strecori strategia de influentare intr-un moment delicat, in nici un caz cand faceti dragoste!

Newer Post
Older Post

Leave a Reply