Know how

Know how

Exista momente in viata cand ceilalti iti dau de inteles ca vorbesti cam mult, asa ca iti aratam cateva semne care tradeaza plictiseala. Daca vrei sa furi un sarut, ti-am pregatit cateva metode de actiune.

Cum sa realizezi ca vorbesti prea mult

Unele persoane nu realizeaza cand devin agasante pentru cei din jur prin vorbaria lor. Exista insa semne care tradeaza plictiseala interlocutorului: Partenerul de discutie iti evita privirea si se uita la lumea din jur, spunand cand si cand, cate un “da” absent. Iti spune ca se duce la baie si nu se mai intoarce la tine minute bune sau, dimpotriva, merge in alta parte. Firul povestirii iti este intrerupt constant si nimeni nu mai cere sa continui. Asteapta in acest caz, intrebari referitoare la subiectul despre care ai vorbit, daca nu, lasa-i pe ceilalti sa converseze in voie. Evident ca va parea rau pentru ce pierde auditoriul, dar ei nu vor sti niciodata ce au auzit.

Cum sa il saruti din prima

Daca il saruti din prima, risti sa fii perceputa drept agresiva, dar, uneori este un risc care merita asumat. In functie de felul tau de a fi, ai mai multe metode de actiune. Ce zici, incerci?

Fii senzuala. Priveste-l languros, plimbandu-ti incet privirea de la gura spre ochi, iar cand apreciezi ca a sosit momentul potrivit, actioneaza!

Fii strategica. Alege locul potrivit, o muzica romantica, o conversatie placuta si totul va veni de la sine.

Fii glumeata. O metoda destul de simpla daca ai simtul umorului, pentru ca poti sa faci sa para totul o joaca. Iar in caz de esec, poti spune oricand ca a fost o gluma.

Fii imprevizibila. Cand se asteapta mai putin, ii dai un pupic rapid, apoi continui discutia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Fii tandra. Nu este nevoie sa cauti sau sa creezi un anumit context, deoarece oricum iti place sa-ti atingi interloculotorul. Asa ca sarutul se poate intampla cand si cum vrei tu.

Leave a Reply