Studiu:Femeile inseala mai mult decat barbatii!

Studiu:Femeile inseala mai mult decat barbatii!

aIn urma unui studiu recent realizat de cercetatori, s-a constatat ca femeile inseala mai mult decat barbatii.

Barbatii au fost intotdeauna asociati cu infidelitatea, insa un studiu recent dovedeste ca e vorba doar de un mit. Daca statisticile au aratat pana acum ca o treime din barbati si-au inselat partenera, cel mai recent studiu spune ca si patru femei din zece o fac.

Studiul realizat pe 3000 de femei adulte arata ca o femeie din cinci ar vrea sa isi insele partenerul, iar una din patru recunoaste ca este atrasa de persoane necunoscute si le urmareste cu privirea, informeaza The Sun.

De asemenea, o femeie din patru spune ca nu ar rezista unui barbat in uniforma, iar autoritatea ar face o femeie din cinci sa cedeze tentatiei.

Femeile care au raspuns intrebarilor din chestionar sustin ca sunt infidele numai cand sunt plictisite in viata de cuplu, una din cinci spunand ca o face totusi numai cand e beata.

Studiul mai arata si ca o femeie din zece nu va avea niciodata o relatie monogama, pentru ca, spun ele, viata e prea scurta.

Dintre femeile infidele cu o casnicie de lunga durata, numai o treime au fost prinse de parteneri, potrivit rezultatelor studiului.

Leila Collins, psihoterapeut pentru cupluri, le-a declarat jurnalistilor de la The Sun ca independenta si egalitatea dintre sexe ofera la fel de multe oportunitati si pentru femei sa fie infidele.

Asa cum barbatii au tendinta sa se uite dupa alte femei cand sunt cu prietenii sau cand pleaca din oras, si femeile au acum ocazia sa cunoasca alte persoane, mai spune terapeutul.

Leave a Reply