Michael Jackson omagiat la decernarea premiilor Grammy

Michael Jackson omagiat la decernarea premiilor Grammy

aMichael Jackson va fi comemorat la decernarea premiilor Grammy de luna aceasta intr-un mod cu totul  deosebit: producatorii au pus la punct un tribut in format 3D, o premiera la genul acesta de spectacole.

Regele muzicii pop, va fi omagiat, în cadrul evenimentului din 31 ianuarie, printr-un clip 3D pe care l-a realizat cu puţină vreme înainte de a muri.

La această gală, Celine Dion, Carrie Underwood şi Usher vor susţine un mini-concert în memoria lui Michael Jackson. Organizatorii galei Grammy au anunţat, miercuri, că Jennifer Hudson şi Smokey Robinson se vor alătura acestui concert-tribut şi vor interpreta cântecul “Thriller”.

Potrivit organizatorilor, filmul 3D creat în iunie 2009 de Michael Jackson pentru cântecul său “Earth Song” va fi difuzat pentru prima oară în versiune integrală în cadrul acestei ceremonii.

Atât piesa cât şi filmul, inspirate dintr-una dintre temele predilecte ale lui Michael Jackson – viitorul planetei -, urmau să alcătuiască nucleul celor 50 de concerte pe care starul trebuia să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

Michael Jackson, câştigător a 13 premii Grammy şi al cărui album “Thriller”, lansat în 1982 este cel mai bine vândut album din istorie, va primi un premiu Grammy postum pentru întreaga carieră.

Cei cinci cântăreţi vor interpreta piesa “Thriller”, împreună cu vocea lui Michael Jackson, în timp ce filmul realizat de acesta, cu o durată de patru minute şi jumătate, va rula în spatele lor, pe un ecran uriaş.

Filmul “Earth Song” prezintă o fată care adoarme într-o pădure, într-un cadru bucolic, plin de verdeaţă, şi care descoperă atunci când se trezeşte că această lume a dispărut, fiind distrusă de schimbările dramatice ale climei Pământului.

Organizatorii au anunţat cu această ocazie că spectatorii prezenţi la gala premiilor Grammy, ce va avea loc la Staples Center din Los Angeles, aceeaşi arenă unde Michael Jackson susţinea repetiţiile pentru “This Is It Tour”, vor primi ochelari 3D pentru a profita din plin de acest film. Totodată, telespectatorii americani vor primi, gratuit, ochelari 3D, oferiţi de postul CBS în colaborare cu lanţul de magazine.

Leave a Reply