Purple rain

Purple rain

Movul este o combinatie intre albastru si rosu, preluand caracteristicile acestor doua culor puternice. E nevoie de curaj si temperament pentru a purta cu succes o astfel de culoare, a o accesoriza inteligent si a o face sa lucreze in favoarea ta. Movul nu este cu siguranta o culoare pentru cei timizi sau nehotarati.

Rosu inseamna energie concentrata, dinamism si pasiune, pe cand albastru tempereaza, este o nuanta calma, expansiva. Movul aduce o noua dinamica, descarcand o energie creativa pe masura purtatorului.

Coloreaza-ti viata in mov atunci cand vrei sa-ti folosesti imaginatia la maximum, cand ai nevoie sa te echilibrezi psihic, sa inlaturi eventualele obstacole si sa iei o pauza din ritmul incarcat al cotidianului. Poti sa simplifici achizitia de obiecte mov cumparandu-ti un cristal sau un ametist, o piatra semipretioasa care sintetizeaza toate beneficiile acestei culori. Atunci cand porti mov, inconstient iti doresti sa incurajezi fantezia, misterul si imaginatia.

Femeile poarta rochii de seara violet cand vor sa-si creeze o imagine misterioasa, seducatoare, dar controlata. Violetul are un loc aparte si in natura: levantica, orhideele, liliacul sunt flori delicate, pretioase. Nu degeaba era culoarea preferata a Cleopatrei, cand se dorea seducatoare dar inaccesibila. Tonurile puternice de mov sunt impunatoare, regale, pe cand cele stinse sunt mai romantice si delicate.

Pentru cele mai reusite tinute, combina movul in felul urmator: un mov pomegrante merge perfect cu un bej stins pentru o combinatie conservatoare, in tonuri pamantesti, dar cu o nota de mister. Verde si mov este combinatia ideala, pentru casa, birou – indrazneata, palpitanta, impecabila. Are proportii ideale si combina beneficiile ambelor culori.

Magenta este nuanta preferata de catre designerii de reviste glossy, tocmai prin asociatie cu universul feminin si importanta pe care femeile o acorda acestei culori. “A touch of purple” este o nota de originalitate, care intr-un tot reuseste acel accent singular, declaratia care iti puncteaza valoarea si adauga un plus imaginii tale in orice context.

Leave a Reply