Cum faci cel mai bun profil pe Tinder

Ai început să folosești Tinder. Poate cauți dragostea vieții tale, poate cauți să te distrezi puțin. Indiferent de obiective, acesta este locul în care să cauți. Problema apare însă atunci când îți dai seama că profilul tău nu este chiar atât de popular precum credeai și că nu prea te alege nimeni. Nu-i nimic, te putem ajuta sa faci un super profil de Tinder în acest articol.

profil tinder

Leagă-ți Tinder-ul de Facebook. Ești obligat să faci asta de la început pentru că Tinder încearcă să elimine toate doamnele și domnii fierbinți din zonă și să îi înlocuiască cu alții reali. Partea bună este ca dacă ieși cu cineva de pe Tinder nu riști ca la sfârșitul serii să plătești pentru timpul petrecut împreună.

 

Verifică-ți pozele. Tinder îți setează ultimele poze de pe facebook ca poze de profil în apliație. Dacă pe facebook faci un profil pentru a te vedea cu prietenii, cu colegii, șefii și așa mai departe, la Tinder se aplică alte reguli. În primul rând nu pune poze cu tine și o altă persoană de același sex, nu pune poze cu tine bând, sau ci tine la vreo petrecere într-o poziție incomodă. În principiu alege o poză diferită decât cea de facebook. Din păcate Tinder nu te lasă să uplodezi poze de pe telefon, dar le poți urca pe facebook cu setarea „only me” si apoi le trimiți spre Tinder.

 

Alege poze în care arăți bine. Pe alte rețele de socializare ne prostim și punem poze de profil sau în galerii care nu ne fac tocmai dreptate. Ei bine, pe Tinder imaginea va fi cea care face delimitarea. Deci, încearcă să te vinzi cu o poză. Asta nu înseamnă să îți spui povestea viții cu poză. Ci doar găsește una simplă în care să te simți bine și să zâmbești pentru că acest lucru va transcende ecranul telefonului.  Expresia feței contează foarte mult. Nu alegeți un botic de rață, o postură gânditoare, nu fiți încruntați și nu vă machiați cu prea mult autobronzant. Simplu și vesel e cea mai bună variantă. tinder

Pentru că imaginea contează foarte mult pe Tinder, aceasta trebuie să fie clară și să vă reprezinte. Nu contează că sunteți într-o formație, sau ca practicați un sport și acest lucru vă definește. O poză de profil cu 10 bărbați sau femei cu ce vă ajută? La nimic, pentru că sunteți greu de recunoscut. Și chiar dacă pasiunea voastră este berea, lasați cealaltă persană să descopere acest lucru. Cam același lucru pot spune despre mersul la sală. Mersul la sală nu definește pe nimeni, ceea ce înseamnă că o poză la haltere sau pe banda de alergat nu vă va cataloga decât un obsedat de propria imagine. Și nimeni nu vrea asta.

 

Și pentru că am vorbit destul de mult de mult de poze, trebuie să vorbim și despre biografie. Aici a venit momentul să vă arătați talentul, pentru că românul s-a născut poet. Aveți grijă însă că vă va cupla cu alte poete sau poeți și trebuie să ieșiți în evidenți. Încercați să fiți haios, scurt și la obiect. Lăsați deoparte citatele inspiraționale, replicile fumate de agățat și versuri din cântece. Aici este locul să vorbiți de pasiunile voastre. Totuși, ar trebui să nu intrați prea mult în subiect. Lăsați oamenii să mai aibă ce descoperi după ce vă aleg.

 

Și nu în ultimul rând, dați-i profilul unui prieten să îl verifice. Prietenii în unele cazuri vă cunosc mai bine decât credeți și v-ar putea da idei care să vă ajute să vă faceți profilul mai vizibil.

 

 

Leave a Reply