Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou pentru 2015-2016

În ajunul Anului Nou și în prima zi a Anului pe lângă ținutele deosebite și petrecerile cele mai tari sau în toiul mahmurelii tradiționale de 1 ianuarie  mai avem o grijă: să trimitem cel mai interesant mesaj prietenilor și rudelor. Pentru că în toată această vânzoleală nimeni nu are timp să compună mesaje spirituale și haioase, vă propunem noi câteva mesaje pe care să le trimiteți tuturor și să fiți apreciați pentru asta. mesaj de anul nou

„Lăsați la o parte di lumina artificiilor în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să vă ducă spre ceva mai bun,  mai luminos. „La mulți ani”. Anul Nou să vă aducă sănătate, pace în suflet și prosperitate. Și vă doresc ca noul an să vă însenineze viața. La mulți ani!”

 

„La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul. La mulți ani!”

 

„Acum când vremea stă să-și împartă trupul între vechi și nou, când colindul își pregătește cu emoție armoniile, când magii străbat distanțele pentru cina cea de taină, acum, după sfânta poruncă a datinii străbune, primiți mesajul nostru de gânduri frumoase, calde urări de fericire, belșug și împlinire. La mulți ani!”

 

„Îți urez ca în Noul An să ai un an excelent: un bun început în ianuarie, dragoste în februarie, liniște în martie, împliniri în aprilie, distracție în mai, bucurii în iunie, odihnă în iulie și august, realizări în septembrie, rezistență în octombrie, putere de convingere în noiembrie și fericire în decembrie. Să ai un an norocos și minunat! La mulți ani!”

 

„Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se îndeplinească și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în casă fericire și belșug. La mulți ani!” sms de anul nou

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2016! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire! La mulţi ani!”

 

„Aho, aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2016!”

 

„Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / La mulți ani!”

 

„Vă doresc de 2014 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

 

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

 

„La mulți ani cu sănătate! Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

Leave a Reply