Produsele frumusetii eterne

Produsele frumusetii eterne

Vrei sa fii frumoasa vesnic? Informeaza-te despre ingredientele care te mentin tanara si proaspata de mai jos.
Ce rol are?

Retinolul. Derivatii din vitamina A ajuta la refacerea celulelor, stimuland protectia acestora. Retinolul contribuie la exfolierea celulelor moarte, permitand celor sanatoase sa iasa la suprafata. Sunt benefice si pentru persoanele cu ten acneic, datorita efectelor de regenerare a stratului superior de piele. El estompeaza petele pigmentate, si cea mai importanta calitate a sa este retentia de colagen in celule.

Coenzima Q10 – este foarte eficienta in lupta organismului cu radicalii liberi. Dupa varsta de 20 de ani, productia acesteia in organism scade, si de aceea trebuie stimulata, mai ales la nivelul pielii. Ea confera elasticitate pielii si catifelare tututor tipurilor de ten.

Botox – vindeca ridurile temporar, chiar si pe cele mai profunde. Se foloseste in general in zona superioara a fetei. Se poate folosi incepnad cu varsta de 18 ani. Efectul are o durata curpinsa intre trei si sase luni si sunt necesare, in medie, opt injectii. Pielea devine mult mai neteda si stralucitoare, dar nu pentru o perioada prea mare de timp.

Colagenul – are functia de a mentine tesutul cutanat flexibil, de a reinnoi celulele, de a mentine pielea hidratata la un nivel optim. Cremele care contin colagen stimuleaza si elastina din derma, care, impreuna cu aceasta proteina magica,actioneaza ca un motor de intinerire si confera stralucire pielii.

Sirtuins – stimuleaza actiunea celulelor si, in acelasi timp, creste constant productia de colagen din tesutul inferior al pielii. Pielea devine mult mai elastica, iar aparitia ridurilor este intarziata. In acelasi timp, la nivelul  corpului, cremele pe baza de Sirtuins impiedica formarea grasimilor la nivel celular.

Acidul hialuronic – hidrateaza foarte bine pielea. Cea mai mare calitate a sa este reducerea vizibila a cearcanelor, daca este folosit zilnic. Exista si o alternativa medicala, injectiile cu acid hialuronic, denumit Juvederm, care reface matricea extracelulara pentru ca pielea sa retina apa necesara hidratarii tenului.

Leave a Reply