Semne ca esti dependenta de Yahoo 360

Semne ca esti dependenta de Yahoo 360

Ajungi mereu la munca mai repede cu gandul la 360. De-abia astepti sa vezi ce au mai facut prietenii tai de cand ai dat shut down computerului de acasa.
Cand nu esti pe blog iti cauti un job nou, fiindca esti convinsa ca vei fi data afara pentru ca stai prea mult pe Internet.

Primul lucru la care te gandesti cand sefii te concediaza pentru ca stai pe 360: “Acum o sa am destul timp pentru prietenii de pe net!”.

Ai devenit un fel de promotoare a Yahoo 360. Iti convingi prietenele sa-si faca un cont: “Incearca-l macar o data. O sa-ti placa la nebunie!”.

Verifici in mod obsesiv listele de “friends” ale tuturor amicilor tai, ale fostilor iubiti sau ale unor necunoscuti pentru a vedea daca au mai multi prieteni deca tine. Iar daca au…

Devii o hoata de “friends”.
Ce daca nu-i cunosti pe toti? Totul e permis in dragoste si in razboiul de pe 360.

Ultima data cand ai facut sex cu cineva a fost online, cu un tip cu care nu mai vorbisei de doi ani. O altfel de relatie decat una virtuala nici nu intra in discutie.

Ai primit deja trei invitatii sa iesi in oras, dar preferi sa-ti petreci toata seara acasa, citind blogurile altora.
Iti dai seama ca ti-ai petrecut ultimele…360 de minute zgaindu-te la avatarul unui tip simpatic dar pe care nici macar nu-l cunosti.

Refuzi orice intalnire cu diversi oameni daca nu au profil pe 360.  Cine are nevoie de prieteni reali, cand tu ai 150 de oameni in lista de amici?

Preferi sa nu iesi cu fetele la o cafea ci sa stai in casa, si sa-i trimiti mesaje unui misterios de pe 360, care are un avatar foarte interesant.

Nu te-ai mai batut cu mancarea de mult, iar acum, daca arunci cu ceva dupa prietene pentru ca te deranjeaza in timp ce postezi un text pe blog, consideri ca este un semn de afectiune.

Leave a Reply