Prietenie in trei

Prietenie in trei

Toate bune si frumoase intre tine si prietenele tale, daca nu ar fi acel sentiment neplacut, invidia. Fie ca esti enervata ca prietena ta e mai grozava decat tine. Fie ca esti geloasa ca o alta s-a strecurat intre tine si prietena ta, tot invidie se cheama sentimentul acela chinuitor de care nu stii cum sa scapi.

Invidioasa pe prietena ta. Prietena ta si cu tine va intelegeti, de fapt destul de bine, va spuneti totul despre baieti, va distrati, aveti incredere una in alta. Doar ca uneori te simti usor inferioara ei. De ce? Arata mai bine, baietii se dau intotdeauna mai intai la ea, cand sunteti impreuna, toata lumea para sa o placa mai mult decat pe tine. Evident se naste un sentiment de invidie fata de ea. Nu ca ai iubi-o mai putin din cauza asta, doar ca te enerveaza al naibii de tare cand vine sa-ti povesteasca cum baiatul X a invitat-o la film sau cum exact baiatul care iti place tie i-a trimis un SMS.

Cand o a treia iti fura prietena. Cu siguranta cunosti povestea triunghiului, o fata noua in gasca voastra se baga pe sub pielea prietenei tale cele mai bune si treptat o indeparteaza de tine. Daca te afli chiar tu in situatia celei abandonate, sa nu cumva sa incepi a te lamenta. Prietena ta tine in continuare la tine dar nu ti-a jurat credinta vesnica in fata altarului. Permite-i sa cunoasca oameni noi cu care sa se simta bine, las-o sa se dezvolte dar nu uita sa te dezvolti si tu in acelasi timp.

Comunicare si interese comune. Cel mai important lucru cand intervine o gelozie intre voi este sa vorbesti cu prietena ta, sa fii sincera si sa ii spui cum te simti. Aminteste-i cat de bine va simteati impreuna pe vremuri si abtine-te de la reprosuri.

Leave a Reply