Cum sa faci o impresie buna

Cum sa faci o impresie buna

Afla cum te vad oamenii din jur si foloseste-te de aceste informatii pentru a deveni si mai populara!

Haina il face pe om.

E nedrept si crud uneori, dar din pacare oamenii te judeca dupa haine. Insa chiar daca nu ai haine scumpe, o tinuta ingrijita sugereaza o sanatate buna si un intelect bun. Asa ca e bine sa acorzi atentie acestui aspect.

Hainele lalai, labartate si decolorate sugereaza o persoana lenesa, delasatoare care nu pune pret pe carpele cu care se acopera. Niste haine curate, in schimb, parul spalat si unghiile curate, vor lasa oricand o impresie buna.

Nu te ascunde niciodata in spatele unei cortine de par, vei parea timida si emotiva ( asta daca nu cumva esti emo declarat).

Nu exagera: unghii false, lungi si colorate, sau o tona de lip gloss atrag atentia, dar nu atrag si baietii.

Texte, texte. Felul in care te exprimi are un impact enorm asupra felului in care te percep ceilalti. Iata cateva sfaturi prin care te poti face ascultata: – nu vorbi prea repede, vei lasa o impresie de om nervos si fara incredere in sine. – folosind adesea “aaaa”, “pai”, “hmmm” vei parea o persoana nu foarte sigura pe ce spune si un pic prostuta. Exerseaza sa faci o pauza acolo unde in mod normal ai pune un “aaa”  – un timbru al vocii nazal te face sa pari plictisitoare. Poti face un test sa vezi cat de nazal rostesti literele atingandu-ti nasul in timp ce vorbesti. Daca vibreaza tare, inseamna ca vorbesti destul de nazal. Un glas puternic, din gat, va face sa vibreze, in schimb mai degraba cosul pieptului.  – daca vorbesti prea incet, vei avea probleme in a suna autoritar si convingator. Incearca sa dai volumul putin mai tare.

Limbajul trupului.

Oamenii sunt atrasi de o fata luminoasa si zambitoare. Ochii zambitori, cu expresie relaxata iti dau aerul ca esti p persoana sincera si necomplicata.

Un contact vizual bun este esential. Daca iti iei prea repede privirea, poti parea distanta.

Felul in care stai spune multe despre respectul de sine; o tinuta dreapta cu umerii neincordati denota siguranta si relaxare.

Foloseste gesturi cand vorbesti, te fac sa pari mai interesanta, mai creativa si mai demna de bagat in seama. Totusi nu exagera.

Newer Post

Leave a Reply