Prieteni pentru toata viata

Prieteni pentru toata viata

Uneori poate fi enervant, dar de fapt e cea mai valoroasa comoara pe care o poti avea: un frate! De cele mai multe ori iti vine sa-l expediezi pe Luna, insa, recunoaste, sunt si avantaje in a avea un frate.
Cel mai bun instructor. Un frate e cel mai bun instructor pentru primele ore de conducere. Normal ca sora mai mica n-are inca permis, dar asta nu trebuie sa stie nimeni. Ii va arata smecherii si trucuri, pentru ca sora lui sa fie la fel de cool la volan ca-n viata de zi cu zi. Asa ca profita si invata tot ce e dispus sa iti arate.

Informatori de incredere. Cand ai un frate esti mereu la curent cu locurile in care se aduna baietii seara, mai mult decat atat, stii intotdeauna cine are sau nu prietena momentan. Fratele se poate transforma intr-un spion foarte util care sa-ti afle cat mai multe despre baiatul care-ti place, lucruri pe care e mai bine poate sa nu le stii. Reversul medaliei ar fi ca un frate isi inchipuie uneori si ca stie mai bine cu cine trebuie sa umbli si cu cine nu, dezvoltand un instinct de frate protector cam exagerat. Incearca sa nu-i dai prea multa atentie in acest caz.

Sunt tare smecheri. E sincer, saritor si generos – dar nu intotdeauna pe degeaba. Daca in copilarie negociaza cu tine cine face ordine in camera voastra, acum merge mai departe cu santajul : “Iti dau tricoul ala cool al meu daca-mi dai numarul tipei cu care erai ieri” totul sa invata la scoala fratilor. Sunt putine persoane pe care le cunosti atat de bine ca pe propriul tau frate si recunoaste ca, de multe ori, esti mandra de el. La randul lui, si el invata o gramada de lucruri de la tine.

Leave a Reply