Cum il faci sa vorbeasca?

Cum il faci sa vorbeasca?

Baietii intre ei vorbesc mult- despre masini, jocuri pe calculator, sport si fete, desigur. Iata cum poti sa-l faci sa fie mai comunicativ si cu tine.
Baietilor le place sa se dea mari. Aminteste-ti cum era inainte sa va cunoasteti mai bine. Ei? Exact, vorbea mai mult decat o hoarda de fete la un pyjama-party: cat de bun e el la judo si cum e cel mai tare la baschet. Garantia de succes a acestui truc e mare. Pentru ca baietii adora sa aiba ocazia de a-ti explica ceva, de a se da mare. Iar cand e in verva, poti aduce vorba si( discret) despre relatia voastra.

Baietilor le place sa mestereasca. Baietii au, de regula, care un hobby la care sa mestereasca: ori isi repara ore in sir motocicleta sau bicicleta, ori trag muzica, ori repara computerul, ori gasesc ei ceva de mesterit. Intalneste-te cu el dupa ce a avut ocazia sa-si ia doza de” mesterit” pe ziua respectiva, pentru ca va fi mult mai echilibrat si mai multumit. Daca a pierdut o batalie intr-un joc online sau nu-i merge nu stiu ce program, nu va fi un partener de discutii prea bun, pentru e ca e cu mintea in alta parte.

Baietilor le place sa invete lucruri noi. Baietii indragostiti sunt precum puii de catel – agitati, afectuosi, curiosi si atat de sweet! Dar sa le pui lesa nu sunt de acord. Trucul tau: il dresezi. Stiu, suna aiurea, dar are efect. Lauda-l, mangaie-l si recompenseaza-l pentru fiecare realizare. Il vei relaxa, il faci sa se simta mai bine si va fi mai comunicativ.

Baietii sunt mereu horny. Tot timpul se gandeste la sex, uneori si la dragoste, si mereu e dispus “s-o faca”. Daca vrei sa-l tragi de limba, asta e metoda ideala. Suceste-i mintile dandu-i  de inteles ca il asteapta ceva bun si pune-i  tot felul de intrebari. Pe pariu ca va raspunde la toate ca teleghidat si relativ cu sinceritate?

Leave a Reply