O invidiezi pe prietena ta cea mai buna?

O invidiezi pe prietena ta cea mai buna?

De fapt, e minunat sa ai o prietena buna si nu exista nimic mai placut pe lume decat sa vorbesti cu ea cate-n luna si in stele. Si totusi, uneori simti o invidie fata de ea pentru ca ne imprietenim intotdeauna cu oameni pe care ii admiram pentru ceva anume (spun psihologii).
Domnisoara asistenta
Ii esti mereu alaturi si chiar nu simti nici un pic de invidie fata de ea. Faci tot ce iti cere si chiar si ce nu iti cere. Insa dintr-un oarecare motiv ai senzatia ca ea merita mai mult decat tine. Nu e cazul sa mai gandesti astfel, pentru ca o vei obisnui cu acest rol de sefa si te va exploata la un moment dat. Sunteti amandoua in egala masura pe aceeasi lungime de unda si aveti acelasi statut. Prea esti saritoare!

Miss Echilibrata
Va admirati reciproc pentru divesre calitati. Cand vine vorba despre baieti sau haine, e posibil sa va mai si certati uneori, dar e un lucru normal, dupa care va impacati. De fapt, fiecare vrea ca cealalta sa fie fericita. Foarte frumos! Tine-ti-o tot asa! Prietene ca voi mai rar si e de admirat. Sunteti doua fete echilibrate din toate punctele de vedere.

Lady verde de invidie
Prietena ta o sa se cam sature de comportamentul tau. Pentru ca invidia ta a atins cote maxime, iar tu ai inceput s-o vorbesti de rau pe la spate. Foarte urat din partea ta! Ar trebui sa gandesti ceva mai pozitiv vis-à-vis de prietena ta cea mai buna. Totusi, de ce o mai numesti prietena cea mai buna? Daca asa o consideri, comporta-te ca atare. Ia parte constructiva din invidie. Straduieste-te sa o intreci, daca o crezi mai buna ca tine, nu incepe sa o vorbesti pe la spate.

Leave a Reply