Care sunt nevoile partenerului tău, în funcție de zodie

Într-o relație, cu toții avem nevoi. Oricare ar fi acestea, dacă partenerii reușesc să le îndeplinească, relația va rămâne puternică. Dar, dacă nu știi ce nevoi are partenerul tău și ce așteaptă el de la tine, atunci este o idee bună să vezi care este partea dominantă a personalității sale. În semnul lui astral vei găsi nevoile sale precum și ceea ce este necesar să faci pentru a vă menține relația.

zodiacal-chart

Berbec. Berbecii nu glumesc atunci când vine vorba de relațiile lor. Sunt nerăbdători și supărăcioși, deci este în interesul dumneavoastră să fiți sinceri și să vorbiți atunci când aveți o problemă.

Taur. Deși încăpățânați, cei născuți sub semnul taurului sunt și foarte sensibili. Partenerii acestora trebuie să fie tandri și deschiși pentru că taurii tind să țină ranchiună și le va lua foarte multă vreme să ierte.

Gemeni. Energici și aventuroși, cei născuți în zodia gemeni se entuziasmează repede. Într-o relație preferă lucrurile energizante și exuberante, altfel se plictisesc repede. Când vine vorba despre un partener gemeni, comunicarea și timpul petrecut împreună din belșug sunt lucruri indispensabile.

Rac. Racii pun accent pe loialitate și încredere și așteaptă exact aceleași lucruri de la partenerii lor. Vor căuta să ajute și să fie ajutați, să înțeleagă și să fie înțeleși și să găsească sprijin la partener oricând au nevoie.

Leu. Deoarece cei născuți sub acest semn sunt încrezuți și vanitoși, tind să fie ei înșiși în preajma altora, lucru de care oamenii sunt atrași. De aceea, caută un partener în preajma căruia să se poată exprima și să fie, ca și ei, încrezător și nepăsător atunci când sunt împreună.

Fecioară. Partenerul fecioară, deși are o atitudine mai rece, sunt buni și arată bunătate celor din jur. Dacă aveți un partener născut în această zodie, trebuie să arătați bunătate nu doar față de el, ci față de toți cei din jur.

Balanță. Balanțele sunt pașnice și diplomate. Se bucură de pace și armonie și asta-i face și mai idealiști din fire. Partenerul acestora ar face bine să evite certurile și haosul pe cât se poate.

Scorpion. Scorpionii sunt printre cele mai neîncrezătoare dintre persoanele pe care le cunoști. Dacă ești într-o relație cu un scorpion, înseamnă că ai trecut un pas foarte important, anume câștigarea încrederii acesteia. Însă ai grijă să nu îi lași impresia că îi înșeli așteptările, fii sinceră cu el până la capăt.

Săgetător. Săgetătorii sunt spirite independente, dar iubitoare. Au nevoie să se bazeze pe parteneri și pe dragostea lor și să știe că, la rândul lor, vor fi chemați când este nevoie de ceva.

in-love-images-and-wallpaper-29

Capricorn. Capricornii pun mare preț pe responsabilitate și pe muncă. Își cunosc propria valoare și așteaptă de la parteneri aceeași recunoaștere, precum și dispoziția de a munci împreună la construirea unei relații.

Vărsător. Firi aventuroase și rebele, vărsătorii nu caută confirmare sau aprobare, ci doar recunoaștere. Nu fi de acord cu ei doar din condescendență, se vor simți jigniți. Mai degrabă îi încurajează o ceartă sinceră decât o aprobare plictisită.

Pești. Peștii sunt cele mai sensibile persoane, de aceea au nevoie de atenție și intimitate. Au nevoie de cineva care să le arate dragoste necondiționată, să aibă grijă de ei și să să-i mângâie atunci când sunt supărați. Mărunțișurile șoptite la ureche și dulcegăriile vă vor asigura o relație lipsită de griji.

Leave a Reply