Tendințe modă- alb, din cap până-n picioare

Tendințe modă- alb, din cap până-n picioare

Fără să ne dăm seama, vara se apropie de final și, cum bine știm, regulile în modă au devenit mai degrabă un clișeu. Așa că, cine spune că ținutele albe din cap până-n picioare sunt potrivite doar pentru temperaturile ridicate?

De-a lungul anului, designerii ne-au demonstrat că, atunci când vine vorba de tendințe modă, acestea se schimbă de la un sezon la altul, însă, foarte mult accent s-a pus în prezentările de modă pe piesele vestimentare albe, dar mai ales pe ținutele albe din cap până-n picioare. Pe lângă asta, am avut și ceva de învățat. Un lucru pe care trebuie să-l ținem minte atunci când dorim să adoptăm o astfel de ținută este să fim foarte atenți la materialele pe care le alegem sau pe care dorim să le combinăm.

Și, dacă vrei totuși o pată de culoare în ținuta ta, poți defini cel mai bine acest lucru cu ajutorul unei perechi de pantofi sau a accesoriilor precum o geantă sau bijuterii statement.

Tendințe modă. Iată câteva idei pentru viitoarele ținute.

Deși nu este deloc greu de purtat, o ținută albă din cap până-n picioare necesită puțin timp de gândire, mai ales pentru că sunt foarte pretențioase. Și aici nu este vorba de faptul că în general ținutele albe sunt greu de întreținut, ci despre modul în care alegem materialele pe care dorim să le purtăm sau felul în care alegem piesele vestimentare potrivite pentru a ne avantaja.

Când ne gândim la ținutele pe care trebuie să le adoptăm la birou, acestea par destul de greoaie sau sumbre, mai ales în această perioadă a anului. Dacă-ți dorești ceva lejer și care să te țină departe de razele soarelui, alege să porți o fustă albă midi și un top simplu, în același ton și o pereche de pantofi cu toc. Dacă te încântă atât de mult această ținută, o poți purta și în afara zilelor de muncă și anume într-un mod casual, de data aceasta cu o pereche de balerini.

tendinte-moda-tinuta-alba-683x1024

Pentru o plimbare în jurul lacului alături de persoana iubită, alege o ținută lejeră și vaporoasă. Optează pentru o rochie maxi albă și adaugă-i un plus, purtând în talie o curea cu cataramă. Fiind vorba de tendințe modă, acestea sunt printre cele mai râvnite așa că, nu-ți face griji. Vei vedea cum ideile pentru o astfel de ținută vor veni de la sine.

Să nu uităm că, anul acesta, în tendințe modă se vorbește foarte des de piesele vestimentare basic, iar pentru o ținută simplă, albă din cap până-n picioare, poți opta cu încredere pentru un tricou alb simplu și o pereche de jeanși.

 

Leave a Reply