(Ne)reguli noi in amor?

(Ne)reguli noi in amor?

Cand cunosti pe cineva nou, intra in functiune cu “cod” al chestiilor care se fac sau nu: cine suna primul, cum se plateste nota, dupa cat timp se face sex. Intrebarea e: regulile s-au schimbat, la intalnirea cu un baiat? Sa aflam!
Metoda reducerii la haos. Ce sambata superba am petrecut impreuna! Am fost la concert la Pink Martini si ( cui ii pasa ca dupa ce m-am chinuit sa fac rost de bilete ca sa iti fac o surpriza) am plecat cu jumatate de ora mai devreme ( fiindca ti-era somn). Apoi, te-am auzit spunandu-mi cu cea mai blanda voce ca nu stii pe ce plan te situezi in legatura cu “ce avem” (nino-nino, semnal de alarma – ce naiba o fi insemnand asta, oare ai vrut sa fii delicat si sa nu spui “cu tine”?) Si fireste ca m-am straduit sa fiu cat se poate de intelegatoare.

In fine, ce sa-ti zic, cum sa reactionez delicat? Stii, afirmatiile de genul asta sunt greu de retras si, deseori, nimic nu mai e la fel dupa. Asadar, am scos la bataie argumentul acela matur pe care il asteptai: hai sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine.
Cu voce tare! As fi vrut sa-ti spun ce gandeam cu adevarat, dar ma dureau ochii si spatele si apoi la ce bun? As fi vrut sa-ti zambesc misterioasa si feminina si sa-ti zic ca nu pot altfel de cum sunt; iar daca acum, la inceput, nu ma placi destul cat sa simti macar ceva pentru mine, atunci cand? Si ce rost mai are totul? La ce bun o discutie serioasa cand ne simtim atat de bine impreuna?
Baby i`m special. Am chef sa pot sa fiu relaxata, cand tu ma ignori o saptamana- daca asta m-ar face sa-ti par seducator de complicata. Am chef sa ma prefac ca nu-mi pasa de tine- daca te-as putea atrage prin indiferenta.

Leave a Reply