Da-te jos din pat!

Da-te jos din pat!

Simte vibratiile. Masina de spalat poate deveni un adevarat ajutor atunci cand vremea nu iti va permite o iesire in natura. Daca vrei sa profiti de vibratii, aseaza-ti iubitul pe masina. Un alt fel de vibrator te va face sa innebunesti de placere.
Watch out! Verifica-ti masina din dotare caci s-ar putea sa nu va sustina. Discuta cu iubitul tau inainte de o astfel de experienta, pentru ca pozitiile pot fi dificile. Deh, acrobatiile astea.

Pe plaja. Briza si sunetul marii te pot face sa-l doresti pe nisip sau pe faleza. Numai cat te gandesti ca e un loc public si hormonii tropaie, ce sa mai zicem de orgasm. Lasa-l sa fie misionarul, asa nu vei fi expusa la priviri pasagere.

Watch out! Amenda, zgarieturi sau infectii vaginale. Ca sa scapi de ele, cauta un loc ferit de ochii lumii, ia o patura cu tine si nu te da cu crema ca sa nu se lipeasca nisipul de tine.

In toaleta! In bar, in club sau in discoteca. Nu mai poti rezista si trebuie neaparat sa te racoresti, impreuna cu el. Toaleta, chiar daca adesea nu e unisez, cu siguranta, ideala pentru o mica escapada. E mult mai racoare, drumul e lung pana acasa si vrei neaparat un „doggy style” rapid.

Watch out! Daca nu il doresti in picioare, nu te aventura cu sexul in astfel de locuri. Altfel, ai grija de ce te sprijini, pentru ca scaunul si tevile nu sunt asa de rezistente. Si mai incet cu zgomotele!

Cada sau dus?Ambele. Pielea uda si calda, atingeri intense, in baie e mereu incitant. Cu cada umpluta pana la jumatate, el intins pe spate, dati cu ulei, va alintati la maximum. Apoi, sub dus, profita de un final exploziv, in timp ce te strange puternic in brate si se joaca cu…bastonasul tau.

Watch out! Apa nu ar trebui sa fie prea fierbinte, caci s-ar putea sa ai ameteli neplacute. Nici uleiurile prea aromate nu sunt folositoare.

Leave a Reply