Minighid de masaj facial

Minighid de masaj facial

Combina urmatoarele tehnici de masaj pentru acasa cu una din cremele zilnice sau cu un ser energizant, si tenul tau va radia.
1. Armonie. Uneste degetul aratator cu cel mijlociu, dupa ce ai aplicat pe ele crema, si maseaza circular, dar foarte usor, zona cuprinsa intre colturile gurii si urechi, imediat sub pometi. Repeta aceasta miscare de cateva ori, cu ochii inchisi si foarte relaxata.

2. Energizare.fixeaza-ti degetul aratator deasupra sprancenelor si degetul mijlociu sub aceasta si apasa putin mai tare in aceasta zona. Privirea trebuie sa fie relaxata, lumina nu foarte puternica. Aceasta sedinta de presopuncutra te va ajuta sa te concentrezi mai bine.

3. Luminozitate. Aplica un ser energizant pe degetele aratatoare si maseaza circular, dar presand putin zona ce delimiteaza nasul. Acest tip de masaj este valabil si pentru zona centrala a fruntii.

4. Relaxare. Cu degetul aratator puncteaza prin miscari circulare zona limitrofa a barbiei, pana aproape de urechi. Cand ai ajuns in zona urechilor, apasa circular un minut si repeta actiunea.

Crema de zi, de noapte si contur ochi constituie un must have, si mai mult decat atatm must use. Alege produse energizante sau calmante, potrivite tipului tau de ten.
O crema energizanta poate fi folosita atat ziua, cat si inainte de culcare. Textura sa cremoasa si componenta ingredientelor active, relaxeaza tenul.
Antioxidare. Enzimele continute de cremele indicate actioneaza impotriva formarii radicalilor liberi in straturile de baza ale epidermei.
Pentru ochi relaxati foloseste o crema pentru conturul ochilor, folositor pentru ochi obositi si cu tendinte de ridare.
Pe parcursul zilei, cand demachierea si ingrijirea tenului sunt aproape imposibile, doteaza-ti geanta cu produse salvatoare sub forma de spray, care au un rol revigorator si actioneaza rapid. Acestea vor fixa machiajul si vor da o senzatie de improspatare.

Leave a Reply