Mesaje Haioase

Mesaje Haioase

Mesaje haioase – Mesaje frumoase

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.

Sunt un virus sexual al mobilelor,am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau,iar tie iti place pt ca zambesti

Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

Aseara te-am cautat…am vrut sa ma incalzesti,sa te simt aproape de pielea mea,unde ai fost…pijama afurisita?

La ora asta 8.700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.

O iau in mana si o bag in gura, o bag – o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze, apoi o pun la loc, e periuta mea de dinti.

Daca trenul ar zbura, as veni te-as saruta. Dar trenul merge pe sine, Si nu pot veni la tine!

De-as fi un puisor in patul tau sa ma strecor, cu un sarut sa te trezesc, apoi incet sa te iubesc…bland si dulce sa-ti soptesc ce mult te iubesc!

De la un bip ajungi la o intilnire, de la o intilnire ajungi la un sarut, de la un sarut la o noapte de dragoste, ce zici imi dai un bip?

As dori din piept sa scot inima cu dor cu tot ca s-o pun in pieptul tau, ca sa simti ce simt si eu! As dori sa raman mut vocea ta sa o-mprumut ca sa spui ce spun si eu TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU.

Newer Post

Leave a Reply