Mesaje de Despartire

Mesaje de Despartire

Mesaje de Despartire – Mesaje pentru persoana iubita

Chiar daca mai lasat pentru alta ,eu am contiunuat sa te iubesc,si am stiut inca ca ma iubesti si teai intors la mine chair daca eram cu alt baiat,pentru tine lam inselt si a afalt ?si acuuma daca mia spune sal las las lasa chair daca a trecut mult timp,in inima mea mereu te voi pastra ?

Am adunat in suflet soapta vantului, pulberea stelelor, valul marii, fosnetul copacilor, picurul ploii si le-am transformat intr-un singur cuvant: iarta-ma !

As vrea ca zborul corbilor sa-ti ia lacrimile spre departari, iar porumbeii sa-ti aduca frumusetea prieteniei. As vrea sa fiu si eu o parte din zambetul tau, asa ca-mi cer iertare pentru fiecare secunda in care te-am facut sa suferi.

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

Sa ierti e mult mai greu decat sa iubesti, nu am dreptul sa-ti cer sa faci ceva ce eu n-am facut niciodata pentru tine. Nu te merit, niciodata nu te-am meritat, dar asta nu ma impiedica sa te iubesc atat de mult. Eu simt ca dragostea mea mai merita o sansa, si imi doresc atat de mult sa te conving de acest lucru, as face orice… ORICE!Te iubesc draga mea, te iubesc atat…

Îndurare şi milă şi mesaje de iertare pentru cea mai tare fată pentru cea mai frumoasă floare.

Te rog să mă ierţi, recunosc că am greşit, dar să nu uiţi niciodată, cât de mult te-am iubit.

Înainte nu aveam de niciunele şi eram cei mai fericiţi acum viaţa ne-a înrăit şi ne ţine despărţiţi

Te rog să mă ierţi, să nu mă mai cerţi, hai să uităm de rele şi să fim din nou rebele.

Daca tu nu ai fi eu as muri…cuvintele tzile spun din inima si ma doare pentru tot ce imi faci…dar o sa regretzi si vei veni sa iti ceri iertare dar va fi prea tarziu.

Despartirea de tine ar fi o pedeapsa mai grea decat moartea pentru greseala mea, dar pentru ceea ce a simtit inima ta – o merit.

Tie timpul iti va vindeca ranile si iti va sterge incet povara acestei amintiri insa mie timpul imi va infecta ranile si durerea despartirii de tine va creste neincetat si amintirea ta va devenii din ce in ce mai sufocanta pentru sufletul meu insetat.

Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu… regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

Am gresit… recunosc si imi pare rau. Te rog mult sa ma ierti… esti totul pentru mine si nu pot suporta gandul ca esti suparata.

Leave a Reply