Mesaje frumoase de dragoste

Mesaje frumoase de dragoste

Mesaje frumoase – Mesaje de dragoste – Mesaje pentru persoana iubita

Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista sa Te iubesc!

Tu , esti trandafirul ce la`am sadit in gradina sufletului meu .si pe care mai apoi la-m sadit in gradina sufletului meu .nu-mi ramane decat sa iti multumesc ca infloresti si iti promit ca te voi uda mereu cu puritatea sufletului meu .. !!

Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza, si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste!

Nimeni nu ne poate desparti. Suntem o singura fiinta. Daca traiesc, este datorita sprijinului si dragostei tale. Traiesc prin dragostea ta. Imi gasesc sprijinul in iubirea ta. Astazi, te iubesc mai mult ca oricand.

Tu esti unicul meu vis, si as vrea sa te atrag in viltoarea psiunii sa te string asa de tare in cit tu si eu sa devenim un intreg. te iubesc viata mea. p-u Dorin de la ingerasul tau

Daca iubesti frumosul.. nu ma iubi.sunt altele mai frumoasa ca mine. daca iubesti bogatia.. nu ma iubi sunt altele mai bogate ca mine. daca iubesti iubirea.. iubeste-ma caci ca mine mineni n-o sa te poata iubi vreodata.

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine.

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!

Daca mi-ar fi dat in viata sa iubesc doar de 2 ori, prima data te-as iubi pe tine, si daca asta ar fi o greseala, a doua oara as iubi greseaa.

Imi e greu cind stiu ca sunt departe de tine, imi e greu cind stiu ca nu esti linga mine. Dar ma bucur sa stiu ca ma iubestii numai pe mine iubirea mea. te iubesc si noapte buna sper sati apar in gindurile tale. te sarut.

Tu nu stii de mine..Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu..eu te privesc si nu-mi ajunge..te simt si nu ma satur..te am si te mai vreau.

Leave a Reply