Mesaje de Dor

Mesaje de Dor

Mesaje de Dor – Mesaje de departare

Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti…SA NU TE OPRESTI!!!

Din ale inimii adâncuri îţi dau mesaje de dor. vreau să te întorci la mine şi să-ţi vorbesc de amor.

Dorul de tine mă inspiră şi mă îndeamnă să visez departe. să trăim cea mai frumoasă poveste de iubire în cea mai vândută carte.

Îmi povesteai ce bine e să furi şi ce bine o să ne fie. măcar îţi e dor de mine acum că eşti la puşcărie ?

Uneori imi doresc sa te uit cu totul, sa imi ramana doar ideea de tine, doar frumusetei clipelor trecute, sa nu mai zgarie nimic altceva. Mi s-a spus sa te caut, nu sa te gasesc!

Îţi dau mesaje de dor şi o să mă pui la plată. o să te leg cu lanţul de mine să nu mai pleci niciodată.

Esti prea departe ca sa te mai vad, esti prea departe ca sa te mai aud, esti prea departe ca sa te mai simt, esti prea departe ca sa te mai ating, dar nu atat de departe incat sa nu incerc sa te iubesc.

Au incoltit in noi primavera straine. Am apus de mult ca o uitata coada de cometa. Sa ne fie ziua asta un inceput de drum nou si sfios, ca intotdeauna inceputul dragostei…

O visez noaptea, ziua ma gandesc la ea, nu stiu daca as mai putea sa ma impac cu ea! Insa, dorul de ea tot a ramas, dorul de clipele impreuna, imi e dor de ea cum era inainte, cand era a mea. Acum totul s-a sfarsit insa va ramane in inima mea pentru totdeauna asa cum era cand era a mea. Am gresit… orice om greseste, te-am pierdut… orice greseala se plateste…

sufletul… mi-e dor de zambetul tau cald… Te vreau aproape!

As vrea sa fim doua culori într-o paleta, sa ne-amestecam pâna nu ne mai deosebim, si-apoi un copil sa ne picteze pe un zmeu si sa zburam mai sus de sus, asa, amestecati, pentru totdeauna.

O să-ţi trimit 1000 de mesaje de dor pentru că la tine vreau să vin. când sunt cu tine poate să fie uragan că eu văd doar cer senin.

N-ai dreptul sa fii atat de frumoasa, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data. Cum sa te uit? N-ai dreptul…

Port medalionul tău la gât ca un şirag de mărgele. ard de dorul tău când pleci. eşti a opta minune a vieţii mele.

Ştiu că te gândeşti în fiecare secundă câte un minut la mine. hai mai repede acasă că mă plictisesc de moarte şi mi-e tare dor de tine.

Te aştept cu nerăbdare. mi-e dor de tine mi-e dor de amândoi. mi-e dor de zâmbetul tău mi-e dor de noi…

Leave a Reply