Lucruri pe care barbatii nu vor sa le auda

Lucruri pe care barbatii nu vor sa le auda

De ce unii oameni simt nevoia sa vorbeasca inainte sau dupa ce fac sex? Ce este intr-adevar de discutat? Vremea? Reforma sanatatii? Bineinteles, singurele lucruri reale sunt cele la indemana. Uite cateva lucruri pe care barbatii nu vor sa auda o femeie spunand:

A intrat? Ce gandeste el:  propozita poate fi interpretata in 2 feluri: ori noi avem un penis extrem de mic, ori ea e obisnuita cu “echipament” mult mai mare. Daca ai penisul mic, asta este. Muncesti cu ceea ce ai.

Vreau sa te privesc dormind. Ce gandeste el: auzi zgomotul acela? Ea nu are un ceas cu cuc. Acelea sunt pasarele din capul ei care te avertizeaza, ca aceasta fata este mai zburdalnica decat o herghelie de cai. Sa privesti pe cineva cum doarme, este ca si cum ai incepe sa-ti faci o papusa din parul ei. Nu adormi. S-ar putea sa te trezesti chel.

Asta este tot? Ce gandeste el: barbatii si femeile au definitii diferite ale sexului. Barbatii spera in timp ce orice agitatie nu va fi considerata un spectacol olimpic, macar vor primi nota 10 pentru efort.

Ex-ul meu obisnuia sa… ceea ce gandeste el: nimic nu-ti poate strica dispozitia decat sa auzi despre fostul ei, inainte, dupa sau in special in timpului actului sexual. Sigur fostul ei posibil sa fi facut lucruri fantastice ca sa o faca sa ajunga la sextaz, dar in acelasi timp acesta i-a furat cardul de credit, si a inselat-o cu cea mai buna prietena. Aminteste-i aceste lucruri.

Este pentru prima oara cand fac asta. Ceea ce gandeste el:  este comuna preconceptia ca toti barbatii vor sa fie primul cuceritor la fusta unei virgine. Aceasta este adevarata, dar pana implineste 18 ani. Dupa acea varsta, barbatii prefera femeile cu mai multa experienta.  Cu o virgina exista posibilitatea ca sexul sa fie teribil, si emotional inainte, in timpul si dupa.

Leave a Reply