Limpezeste-ti gandurile!

Limpezeste-ti gandurile!

Ai observat ca dupa un tratament facial, tesimti de parca nu doar tenul tau a fost rasfatat, dar chiar si gandurile au devenit mai limpezi? Te simti pur si simplu energizata si optimista…

Tenul are nevoie de ingrijire in orice sezon.  Este foarte important sa completezi ingrijirea realizata de tine acasa cu sfaturile si experienta unui profesionist. Atunci cand doresti un tratament cosmetic, inainte de orice pas, iti este evaluat tenul. Se stabileste tratamentul de care ai nevoie. In cazul unui ten cu comedoane, se face un tratament de baza care cuprinde pe langa curatarea tenului, delectarea cu un masaj la aburi si extractia-acel pas care te chinuie pentru cateva minute, dar te face sa-ti iubesti tenul a doua zi. Inchiderea porilor se realizeaza cu un aparat numit electroderm si prin aplicarea unei masti speciale. Dupa toate acestea, se continua cu problema specifica clientei.
Pielea ta respira din nou. Pentru ca tenul meu era curat inca de la ultimul tratament, nu a fost nevoie de tratamentul de baza. Focusul a cazut pe hidratare si multa, multa relaxare. Dupa o demachiere usoara, am fost rasfatata cu un gomaj, care indeparteaza celulele moarte, potrivit tipului meu de ten. Pielea respira din nou si isi recapata luminozitatea. Gomajul este recomandat sa fie repetat de 2-3 ori pe saptamana.

Elibereaza-te de oboseala si stres
In timpul masajului cu un ulei pe baza de plante, muschii si pielea se relaxeaza extraordinar, eliberandu-se de oboseala si stres. Miscarile masajului sunt efectuate de jos in sus, atat la nivelul fetei cat si la nivelul umerilor si al decolteului. Simti cum ti se limpezesc pur si simplu gandurile cu fiecare miscare. Tenul tau se incadreaza in unul dintre cele patru tipuri de tenuri : normal, sensibil si uscat, mixt sau gras. Dupa masaj se aplica o masca ce ofera luminozitate tenului si creeaza o stare de confort.

Leave a Reply