Ingerii intunericului

Ingerii intunericului

Frumosi, nemuritori si degustatori de sange. Ei sunt vampirii, creaturile care atrag milioane de spectatori in cinematografie. Pe tine care te-a sedus?
Gary oldman

Contele Dracula este, probabil cel mai cunoscut vampir din istoria cinematografica, el avand dedicate conform site-ului IMDB.com 649 de filme. Tocmai de aceea Gary Oldman nu l-a refuzat pe regizorul Francis Ford Coppola cand acesta i-a dat in 1992 ocazia de a-l interpreta pe conte.

Stuart Townsend
“Regina damnatilor” este continuarea unui film legendar, “Interviu cu un vampir”, bazat pe seria “Cronicile vampirilor”, scrisa de Anne Rice. Vampirul Lestat se trezeste la viata si decide sa cucereasca inimile nemuritoarelor din postura pamanteana de star rock. Singura problema este ca acordurile lui o trezesc la viata pe infricosatoarea regina a vampirilor Alaska, interpretata de Aaliyah.

Wesley Snipes
Cine credea ca vampirii au pielea translucida si ochii albastrii-verzui se insala. Blade, personajul principal din filmul omonim, este jumatate vampir, jumatate om, are pielea de culoarea ciocolatei si fiecare milimetru de muschi lucrat in lupte. Ar putea sa subjuge orice om, insa prefera sa lupte impotriva celor cu colti ascutiti.

Brad Pitt
Cariera lui a cunoscut un avant impresionant dupa rolul vampirului Louis din capodopera “Interviu cu un vampir”. Cu toate ca I s-a potrivit ca o manusa, rolul nu a fost usor. El a trebuit sa indure zilnic  un machiaj de cateva ore si a fost nevoit sa poarte lentilele de contact verzi si coltii tipici creaturilor noptii. Chinul i-a fost rasplatit de MTV Awards cu doua trofee.

Robert Pattinson
Cel mai nou film cu vampiri, “Amurg”, prezinta povestea de dragoste dintre un vampir si o muritoare si a adus incasari de 70, 6 milioane de dolari inca din primul weekend de rulare. Robert Pattinson, actorul principal, nu a trecut neobservat. El a fost votat de vizitatorii site-ului, Moviefone.com ca fiind cel mai hot vampir al tuturor timpurilor.

Leave a Reply