Imapchetarile cu Fango

Imapchetarile cu Fango

Aceste impachetari se fac cu namol, alge iodate, hamie, camfor natural sau saruri organice de iod. Se folosesc in tratamentele termoterapeutice si este unul dintre cele mai bune remedii naturale anticelulitice si pentru slabit.

Impachetarile cu Fangos sunt folosite pentru hidratare, diminuarea semnelor de imbatranire a pielii, slabire si remodelare. Au o actiune concentrata asupra acumularilor locale de grasime si de celulita. Crema poate fi aplicata doar pe zonele cu probleme sau pe tot corpul. Apoi, aceste zone sunt acoperite cu filmĀ  osmotic, pentru a stimula absorbtia componentelor active ale cremei. Pacienta este introdusa in patura termoactiva, iar la final pielea este curatata printr-un masaj usor, cu o crema remodelatoare.

Crema remodelatoare

Un alt element al tratamentului este crema de termosudatie, cu continut de parafina imbogatita cu extract de hiedra, ce are un puternic efect reductor. Aceasta de aplica intr-un strat subtire, prin masaj circular, pana este absorbita de piele. Apoi, zona masata de infasoara in film osmotic, iar pacienta este acoperita cu patura termoactiva. Crema actioneaza intens asupra zonelor cu probleme si reduce volumul tesutului adipos.

In acelasi mod se fac si impachetarile cu paragil. Aceasta este o combinatie de parafina si argila verde.

Dupa oricare dintre aceste tratamente este aplicata o emulsie multifazica termoactiva cu lipozomi de cafeina si aminofilina. Aceasta emulsie este creata special, pentru a avea un efect lipolitic termal si imbunatateste microcirculatia in zonele cu celulita, reducand stratul de grasime si stimuland aliminarea lichidelor.

In general, tratamentul incepe cu 12 sedinte intensive de cateva 60 de minute, efectuate o data la doua zile, dupa care se continua pana la obtinerea rezultatelor dorite. Efectele devin vizibile dupa a treia sedinta, iar daca se respecta ritmul celor 12 sedinte, la final zonele tratate pierd in dimensiune de la 3 la 6 cm. Rezultatele se mentin pana la un an daca se respecta un regim alimentar sanatos si este urmat de un program de exercitii fizice.

Leave a Reply