Domnul sau doamna ginecolog?

Domnul sau doamna ginecolog?

Care varianta e recomandabila? Decizia iti apartine in totalitate. Majoritatea fetelor prefera de obicei o persoana de acelasi sex, pentru a se simti confortabil. Multe dintre ele pot fi mai deschise cu o doamna doctor si nu se inhiba la fel ca in fata unui barbat. Pentru ca femeile stiu din proprie experienta cum te simti la un control ginecologic si de aceea au grija sa iti asigure toate conditiile.

Nu exista niciun argument nici impotriva unui domn ginecolog. Retine ca el nu este interesat de tine ca femeie ci ca pacient. El vede corpul tau cu ochi de medic. Grija numarul unu a medicului tau ginecolog este sa fie totul in regula cu corpul tau, si sa iti clarifice orice nelamurire. Pentru el, zona ta intima este unul si acelasi lucru cu urechea ta, pentru doctorul la care te tratezi cand ai otita.

Cum iti dai seama care medic ginecolog e mai bun? Intreaba-ti colegele de clasa, prietenele sau chiar pe mama ta, daca nu te deranjeaza sa ii comunici intentiile tale. Se prea poate sa primesti o recomandare de incredere. Cel mai bine suni imediat la sediul clinicii respective si stabilesti o programare. Spune-le inca de la telefon ca vii pentru prima oara la un consult ginecologic si ca iti doresti mai intai o discutie pur informativa in care sa-ti clarifici diferite nedumeriri. Astfel ai ocazia sa analizezi atat medicul cat si clinica si sa decizi daca iti plac inainte de a te supune la controlul propriu zis.

Daca nu vrei sau nu poti sa ceri sfaturi cuiva din anturajul tau, informeaza-te pe internet sau din cartea de telefon. Gaseste o clinica aproape de casa si asigura-te ca este cunoscuta si de incredere. Nu te declara multumita pana nu ti-ai lamurit absolut toate intrebarile.

Leave a Reply