Atentie, fetelor!

Atentie, fetelor!

Stii cum il cheama, ce hobby-uri are, ce muzica asculta si ce zodie e – dar stii si ce simte si ce gandeste cu adevarat? Daca ii pui urmatoarele intrebari iti promit ca il vei cunoaste mai bine.

1. Ce lucruri ai in jurul patului? Intrebarea asta aparent inofensiva iti dezvaluie ce lucruri sunt importante pentru el, la ce se gandeste foarte des. Daca iti va raspunde ca are pe noptiera multe carti (sau macar una) poti fi sigura ca este genul profund, cu care poti discuta multe lucruri interesante. Daca iti spune ca are doua ceasuri desteptatoare – s-ar putea sa fie un pic incet, oricum nu genul care se duce ziua la baschet si seara la party. Daca are in jurul lui poze cu familia sau cu prietenii lui, te poti considera norocoasa: e genul fidel pe care te poti baza si pentru care sentimentele adevarate sunt singurele care conteaza.

2. In ce relatie esti cu fosta iubita, ati ramas prieteni? Raspunsul lui iti va spune foarte multe despre ce inseamna prietenia. In plus, din raspunsul lui vei afla (fara sa fie nevoie sa il intrebi direct) cum s-a incheiat fosta lui relatie. Modul in care te desparti de cineva, la fel ca si motivul despartirii spune multe despre caracterul unei persoane si despre felul in care iubeste. Daca noul tau prieten are inca o relatie amicala cu fosta lui iubita, inseamna ca riscul de a descoperi intr-o zi ca este un mare idiot se reduce mult. Inseamna de asemenea ca nu este ranchiunos si ca tine la oamenii care i-au fost apropiati la un moment dat. Si vei afla cam ce rol are o fata pentru el. O vede doar ca pe cineva cu cere se poate amuza o vreme sau tine la prietenia cu ea?

Leave a Reply