Esti barbat..ce tip de femeie sa nu alegi?

Esti barbat..ce tip de femeie sa nu alegi?

angelinaChiar daca pare incredibil, au si barbatii clipele lor de gandire cand e vorba despre relatie si sex. Cam scurte si plate, e adevarat. De unde stim asta?  Din penserurile debitate pe site-urile pentru pentru barbati. Supereva va prezinta genurile de femei de care fug barbatii si va invita la o discutie pro si contra. Cititi, cantariti si spuneti-ne ce parere aveti.

Precum stiti, exista si site-uri populate doar de barbati. Nu doar cu masini si cu fotbal sau pariuri ci site-uri in care li se ofera informatii despre cum sa agate o femeie, cum sa o pastreze o vreme, cum sa o dea mai departe. Si, pentru ca e amuzat si interesant sa vezi ce si cum gandesc ei referitor la dragoste.

Ce crede un barbat tipic:

Uneori a te incurca pe termen lung cu cate o femeie are consecinte  ireversibile care pot in cele din urma sa interfereze cu bucuriile simple ale vietii de barbat cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal spre exemplu. In loc de Finala Cupei Campionilor Europeni, sau un meci tare de campionat, o sa va treziti ca luati micul dejun la un restaurant ingrozitor de plictisitor  si va insotiti viitoarea soacra la cumparaturi la mall. De aceea si pentru fericirea pura si egoit masculine, iata, exista mai multe tipuri de femei care trebuie evitate cu orice pret. Comparand datele pe care le detineti cu cele ale catorva staruri de la Hollywood sau usor indentificabile, veti putea identifica rapid potentialele partenere-problema.

Pages: 1 2

Leave a Reply