Relatia de durata

Relatia de durata

relatie‘Nu cred in iubirea dintre un barbat si o femeie. Nu pot avea incredere in nimeni, chiar daca imi zice ca imi este prietena. Poate ca atunci crede asta, poate ca simte asta, dar pe termen lung nu are increderea mea. Am invatat in viata ca frica este mai puternica decat iubirea’ Tupac Shakur – rap artist

Se intampla deseori sa cunosti un barbat interesant. Fie ca e la o petrecere de ziua cuiva, colegul unei prietene care va duce pe amandoua acasa intr-o zi ploioasa sau varul varului al amicului de la servici pe care il cunosti intr-un teambuilding la Sinaia, se poate sa fie un posibil ‘EL’ si sa nu stii cum sa te faci remarcata! Daca iti doresti sa iesi in evidenta pentru ca vrei sa construiesti o relatie de durata cu acel barbat, iata niste sfaturi, din perspectiva unui barbat, pentru a-i intra mai mult decat necesar in campul vizual si pentru a te face remarcata:

1. Imbraca-te adecvat. Bunul gust este ceva ce ai, sau nu. Totusi, daca te duci la o plimbare in parc, nu purta tocuri si haine ‘office’, iar daca e o serata incearca sa fii eleganta, dar nu provocatoare. O buna parte din barbati isi doresc sa vada o femeie pe care o pot iubi si cu care isi pot cladi un viitor, o viitoare mama, un partener in viata, un prieten de nadejde… Toate acestea nu le va observa in conversatia cu tine, daca porti ceva provocator. Ori te va cataloga drept o femeie careia ii place prea mult atentia celor din jur si te va ignora, ori iti va acorda prea multa atentie sperand sa ajunga in pat cu tine. In ambele cazuri, increderea in tine ca viitoare partenera stabila, va scadea considerabil.

2. Simtul umorului. Glumele spuse de tine sau de el destind atmosfera apasatoare ce apare atunci cand nu va cunoasteti. Daca zice el o gluma sau povesteste ceva (ce el crede ca este) haios, amuza-te. Nu e cazul sa razi zgomotos si sa te ineci cu gura de vin sorbita cu 2 secunde inainte, dar zambeste si lasa-l sa vada ca ai simtul umorului si glumele lui te destind. Lasa-l pe el sa povesteasca mai intai si, daca ai si tu o povestioara sau o anecdota asemanatoare, incearca sa-ti amintesti si spune-o! Astfel, nu vei gresi. Daca el a gasit amuzant ceea ce a spus, va gasi amuzanta si gluma ta. In plus, va simti ca poate comunica cu tine, gustand acelasi gen de umor.

Pages: 1 2

Leave a Reply