Parfumuri de lux in Bucuresti

Parfumuri de lux in Bucuresti

luxDa, există astfel de parfumuri şi din fericire le poţi găsi şi în Bucureşti, la Elysée Maison des Parfums, în exclusivitate pe piaţa românească. Considerat de către celebra revistă Vogue ca fiind autorul celui mai important ghid din lumea parfumurilor – Perfumes: The Guide, Luca Turin este recunoscut drept cea mai autoritară voce în materie de arome.

Un adevărat Guide Michelin al parfumurilor, „Perfumes: The Guide” a fost publicat pentru prima oară în 1992, în franceză, pentru ca mai apoi, să devină o publicaţie aşteptată în fiecare an, de către cunoscători şi nu numai. Două dintre cele trei “Parfumuri de 5 stele” prezentate de noua ediţie a celebrului ghid sunt ultima apariţie a casei Amouage – parfumul UBAR for Woman, lansat de curând şi în România, şi nu mai puţin celebra creaţie a casei de parfumuri exclusiviste Montale – Oud Cuir d’Arabie, ambele aflate în portofoliul Elysée.

UBAR for Woman by Amouage este un parfum sofisticat şi mistic inspirat de redescoperirea, în 1992, în sudul Omanului, ca urmare a unei fotografii întâmplătoare realizate de naveta spaţială Challenger, a vechiului şi legendarului oraş arab Ubar, supranumit de către Lawrence al Arabiei “Atlantida Nisipurilor”. Noul parfum încearcă să recreeze misterul şi splendoarea faimosului oraş arab, în timp ce ambalajul de sticlă se aseamănă cu imaginea unui oraş care se ridică dintre nisipuri.

Oud Cuir d’Arabie by Montale este probabil cea mai curajoasă şi profundă aromă din întreaga gamă Oud a casei Montale. Combină arome de tutun, piele uscată oud şi mesteacăn, într-un amestec puternic şi tăios care se rafinează, odată cu trecerea timpului, rămânând însă foarte intens. Parfum unisex Oud Cuir d’Arabie este o combinaţie picantă, cu puternice nuanţe animalice date de aroma distinctă de piele.

Elysée Maison des Parfums, Piaţa Lahovari, Strada Tache Ionescu 29.

Leave a Reply