Din lumea celor prea-cuvantatoare

Din lumea celor prea-cuvantatoare

Barbatul are, in general, un bagaj de nesiguranta sexuala. In primul rand e foarte speriat ca nu  va putea sa te satisfaca sau ca tie iti displace ce face. Vorbele tale ii vor spori increderea in el si ii vor da de inteles ca si tie iti place sexul la fel de mult. Il vei face sa doreasca sa incerce si sa experimenteze noi pozitii si va deveni mult mai interesat sa-ti faca pe plac.
Unele femei se tem ca vorbind in pat ar putea sa-si socheze partenerul sau l-ar face sa-si piarda respectul pentru ele. Nimic mai neadevarat. Majoritatea barbatilor se dau in vant dupa surprizele in materie de sex, de aceea, aratandu-le o alta latura a ta-cea verbala-ii poti zapaci foarte tare si-i vei face sa te doreasca foarte mult. Cu toate acestea este destul de greu sa anticipam care vor fi reactiile unui barbat la acest tip de confesiuni sexuale.

Poate ca ar fi bine ca, inainte sa treci la fapte, sa incerci marea cu degetul, intr-o discutie pe care o aveti in afara dormitorului. Intreaba-l daca are vreo  fantezie sexuala pe care si-ar dori s-o incerce. Daca raspunde bine la aceasta intrebare,  cere-i sa-ti descrie fanteziile lui. Apoi asteapta sa vezi daca si el ar fi interesat sa le afle pe ale tale. Sau incercati sa va spuneti povesti cu tenta erotica. In acest fel vei putea observa cat de departe este dispus sa mearga si vei putea decide cat de departe il poti duce tu cu propriile destainuiri sexuale.

A va impartasi unul altuia fanteziile sexuale este unul dintre cele mai sexy lucruri care se pot intampla in pat. Poti imagina orgii, sexul pe roluri- cum ar fi sex cu un hot care se furiseaza in casa si tu te afli dintr-o data la cheremul unui strain, foarte atractiv, de altfel, dar si foarte obraznic si rau. Dar ce-i de facut daca, luat de val, el iti marturiseste ca l-a excitat foarte tare cand cainele sau te-a lins pe picioare, iar tie nu-ti place deloc ideea? Odata starnite, fanteziile sexuale pot scoate la iveala lucruri neasteptate, iar asta face parte din joc. Dar daca el spune ceva care te face sa te simti jenata trebuie sa-l faci sa inteleaga ca nu agreezi ideea. Altfel, te poti trezi intr-o situatie reala care nu-ti convine deloc.

Leave a Reply