Diafana si visatoare?

Diafana si visatoare?

Un machiaj subtil de toata ziua pentru birou sau pentru un mic dejun cu proaspatul tau prieten. In ochii lui esti fragila si delicata.
Ochi: poti colora pleoapele direct cu batonul auriu, dar poti aplica nuanta si cu degetele. Intinde culoarea pe toata pleoapa superioara si in sus, pana la spranceana, fara sa-i depasesti lungimea. Efectul trebuie sa fie unul subtil, este prea devreme pentru extravagante. Un singur strat de rimel este suficient.

Obraji: pentru ca imbujorarea sa para cat mai naturala, aplica un punct de crema sidefata si apoi intinde-o cu degetele cat se poate de bine. Porneste din mijlocul pometilor si mergi pierdut, prin miscari circulare, pana in dreptul urechii, la linia de insertie a parului.

Buze: coloreaza-le cu batonul auriu. Pentru a le da volum aplica, la final, un punct de crema cu reflexe argintii. Intinde usor crema cu degetele si preseaza buzele ca sa omogenizezi culoarea.

Stralucitoare si seducatoare
Te prefaci capricioasa si rasfatata. Alege acest machiaj care tine loc de cuvinte si la care accentul cade pe privire. Tuguie usor buzele ca si cum ai vrea sa-i spui ceva. Va sti la ce te referi. In ochii lui esti pasionala si sexy.

Ochi: intinde peĀ  toata pleoapa superioara si pierdut spre spranceaza crema argintie. Sub genele inferioare aplica putina crema aurie. Pentru mai multa culoare ia pe deget putin fard-crema visiniu cu care acopera pleoapa superioara. Acum, fara nici o indoiala, ai nevoie de doua straturi de rimel negru pe genele superioare si unul singur pe cele inferioare.

Obraji: incepe cu crema aurie ca baza pe care o intinzi generos pe tot obrazul, pana spre tample si spre lobul urechii. La final, aplica subtil pe frunte si barbie pudra mozaic. Foloseste un pamatuf bogat ca sa poti lasa mai multa culoare pe pometi.

Buze: ca sa obtii acest efect de-a dreptul irezistibil, aplica putina crema argintie pe care o vei intinde cu atentie. Peste ea vino cu un punct de lip gloss visiniu in mijlocul buzelor si omogenizeaza culoarea. Indeparteaza excesul cu un servetel.

Leave a Reply