Manualul diferentelor de temperatura

Manualul diferentelor de temperatura

Acum, o data ce ti-ai facut incalzirea, cauta in cele ce urmeaza combinatia care vi se potriveste si afla cum sa canalizezi relatia voastra in directia pe care o doresti.
Tu esti la foc mic; el este la foc mic
Ori abia v-ati cunoscut, ori sunteti foarte timizi, ori foarte speriati. Tu crezi ca mimarea detasarii este cea mai buna tactica pentru a nu fi ranita mai tarziu. Dar tocmai asta ar putea sa impiedice aprinderea scanteii dintre voi. Incearca sa mai incalzesti atmosfera petrecand cat mai mult timp singura cu el. Propune activitati importante pentru tine- ele iti vor scoate la iveala calitatile. Daca nici unul dintre voi nu incepe sa gandeasca “la plural”, lasa-l… nu poti aprinde focul cu un bat de chibrit umed.

Tu faci spuma; el este la foc mic
Exista sanse. Ai inca rezerve, pentru simplul fapt ca el se tine batos. Ai vrut sa faci primul pas, sa te implici mai mult, dar te-ai razgandit atunci cand ai simtit o unda de “hai sa vina de la sine” din partea lui. Uneori te multumesti cu genul asta de relatie, dar alteori te simti frustrata. Fii sincera, spune-i ca il palci, dar ai vrea sa ridice un pic mai sus stacheta. Mingea va trece in terenul lui, dar macar vei sti scorul. Daca nu percuteaza, fa-l uitat. Daca este de acord, nu vei mai avea nici un motiv sa faci “spume”.

Tu dai in clocot; el este la foc mic
Tu te-ai aprins, el nici nu s-a incins. Mai degraba ar lauda o salata decat sa raspunda avansurilor tale facute intr-un cadru romantic; poate din cauza ca s-a fript o data si acum sufla si-n iaurt. Trebuie doar sa te lamuresti daca este genul care se aprinde mai greu sau care nu se aprinde niciodata. Castiga-i increderea, lasandu-l pe el sa impuna ritmul relatiei voastre. Dar nu astepta o vesnicie ca el sa faca primul pas. Ofera-i doua ocazii consecutive in care sa-si invinga timiditatea sau indiferenta. Daca nu apare nimic nou, orienteaza-te catre ceva mai “inflamabil”.

Leave a Reply