Din fata liceu, din spate muzeu?

Din fata liceu, din spate muzeu?

Nu apleca ureachea la ce spun rau voitorii! Mai bine pune in practica repede repejor exercitiile pe care ti le recomand, pentru ca toata lumea sa iti admire spatele sexy.
Fesele, gambele, muschii coloanei vertebrale si ai zonei lombare necesita o sesiune de antrenament special, pentru ca zona dorsala reprezinta una dintre cele mai solicitate emisfere ale corpului tau. Numai gandeste-te la geanta ta trendy XXL in care transporti zilnic o armata intreaga de lucruri “indispensabile” ori la scaunul pe care stai asezata zilnic ore intregi in fata calculatorului, asta ca sa mentionez doar cativa factori. Uite ce complex de exercitii m-am gandit sa iti recomand. Practica-l de minimum trei ori pe saptamana in calupuri de cate 15 minute. Iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Sa invatam sa vaslim. Asaza-te pe salteaua de gimnastica, pe burta, cu bratele intinse pe langa cap si picioarele drepte. Fa extensii in brate, ridicand in acelasi timp piciorul opus bratului.

Arcuieste-te! Cu palmele si genunchii pe saltea, tine coatele bine intinse si strecoara-ti fruntea intre brate. Mentine coatele perfect intinse si indreapta-ti spatele.

Un “V” perfect. Asezata pe saltea, pe burta, sprijinita in coate, cu genunchii flexati si gambele ridicate in opozitie una fata de cealalta, executa flezari ale torsului cu bratul opus gambei pe care o atingi.

“Bagheta” magica. In picioare, cu genunchii departati si spatele drept, adu bastonul de gimnastica in dreptul omoplatilor, apucandu-l de capete cu mainile. Apleaza trunchiul in fata, mentinandu-ti spatele drept, revino la pozitia initiala si executa rotiri ale trunchiului pe stanga si pe dreapta, alternativ.

Hopa sus! In picioare, cu cate o gantera in mana, apleaca trunchiul la sol. Ridica trunchiul la 90 de grade cu membrele inferioare si intinde bratele in fata.
Spatele drept, umerii inapoi denota eleganta si stil, cat si sanatatea coloanei vertebrale.

Newer Post

Leave a Reply