De ce esti inca singura?

De ce esti inca singura?

De cate ori iesi cu prietenele, te simti minunat pana incep sa le zbarnaie telefoanele: sms-urile si soaptele lor de dragoste te deprima. Telefonul tau, desi il fixezi si ii ordoni sa sune, se incapataneaza sa taca malc. De ce nu ai inca un iubit? Ai asteptari prea mari sau transmit mesaje gresite? Te afli intr-unul din urmatoarele cazuri:
Esti prea indecisa!

Nu esti prea incantata de viata de single si iti doresti mult sa ai un iubit. In ciuda acestei nevoi mari nu renunti sa analizezi cu mare atentie orice potential partener. E adevarat, teoretic stii ca viata de single are si avantaje doar ca ti-e greu sa le traiesti si in cotidian. Imaginea ta despre dragoste e inspirata de povesti, dar intuiesti si ca trebuie sa faci numeroase compromisuri daca vrei sa ai o relatie. Ceea ce e deja o premisa buna pentru a ajunge la linistea sufleteasca necesara construirii unei relatii de durata. Sfat: Fii blanda si mai ales toleranta cu tine insati si incearca sa te bucuri de faza asta in care esti single. Incearca poate sa fii ceva mai jucausa, asa nu va mai dura mult.

Esti prea romantica!
Detesti sa fii singura si ai da orice sa ai cui impartasi gandurile si bucuriile tale. Si exact asta este problema ta: faptul ca se vede ca tanjesti dupa o relatie. Daca vei cauta in continuare printul din poveste, vei trece fara sa-i observi, pe langa baieti draguti care te plac si te-ar putea face fericita. Sfat: invata sa te bucuri si de viata de single, e imposibil sa nu-i gasesti cateva laturi bune. In plus, da-le o sansa si tipilor care nu se incadreaza in „genul” tau – s-ar putea sa fii uimita cat de multi baieti draguti aveai prin preajma.

Esti deschisa la experimente!
Iubesti viata de single in primul rand pentru ca-ti permite sa cunosti tot felul de baieti, sa faci ceea ce-ti place si sa nu te legi prea tare de cineva. Faptul ca pari greu de prins in mrejele dragostei ii fac pe multi baieti sa te doreasca. Si desi nu prea ai vrea sa renunti la viata de single, e foarte posibil sa o faci, macar pentru o vreme, daca intalnesti un tip care sa te uimeasca intr-adevar. Sfat: lejeritatea cu care abordezi tot ce tine de dragoste pare sa ascunda altceva. Ti-e teama sa-ti arati vulnerabilitatea? Te temi ca ai putea sa fii ranita daca te implici serios intr-o relatie? Curaj,o relatie de durata poate sa iti dea mai mult decat nenumarate aventuri.

Leave a Reply