Ce mentine dragostea?

Ce mentine dragostea?

Ce va tine impreuna in ciuda unei concurente puternice? Ce poate distruge dragostea? Nu esti scutit de cautari, greseli si dezamagiri. Alege-ti persoana potrivita, pastreaz-o, ai incredere in ea si credeti ca sunteti buricul pamantului.
Pasiuni comune. Poti cere de la orice baiat sa-ti impartaseasca placerea de a canta si a dansa, asta nu inseamna ca o va si face. Pasiunile comune raman de baza pentru o relatie de durata. Indiferent ca este vorba despre un anumit gen de muzica, literatura sau sport extrem, placerile comune ajuta relatia sa functioneze si sa aveti subiecte de discutie, chiar si dupa pasiunea initiala incepe sa se mai potoleasca. Daca insa mizezi pe atractia contrariilor si optezi, de exemplu, pentru un rocker, desi detesti blugii rupti si parul neglijent, s-ar putea ca dupa primele saptamani de euforie sa te deranjeze nu numai prietenii lui, ci si el.
Sinceritate mai presus de orice!
Invata sa te certi si sa ierti! Relatiile aparent perfecte, care decurg fara urma de conflict, sunt in sine cam suspecte. Pasiunea in dragoste se vede si in cotidian. Cuplurile care invata sa se descurce cu conflicte si se cearta, reusesc si sa supravietuiasca. Mai ales daca au puterea sa ierte greselile celuilalt. Fii discreta in tot ce tine de dragoste! O conditie sa fii fericita in dragoste este sa nu impartasesti cu strainii si sa nu alergi din prima la prieteni, sa te plangi cand ceva nu e in ordine. Problemele in dragoste se rezolva cel mai bine in doi.

Leave a Reply