Daniela Crudu in videoclipul baietilor de la BUG Mafia

Daniela Crudu in videoclipul baietilor de la BUG Mafia

Daniela Crudu, asistenta lui “Razvan si Dani”, apare intr-un videoclip al baietilor de la BUG Mafia, filmat acum cativa ani.

Cand era doar o adolescenta, Daniela Crudu facea tot posibilul sa iasa in evidenta.

Cariera ei de animatoare nu mai este o enigma pentru nimeni, toti stiu ca inainte era blonda si si-a pus silicoane inca de cand  era minora.

as

In prezent se poate bucura de statutul  de “vedeta Playboy”, este una dintre cele mai dorite femei din  Romania si a devenit vedeta de televiziune.

Dar se pare ca nu toate picanteriile din viata prostutei lui  Razvan si Dani au fost dezvaluite, astfel ca putini sunt cei care  au observat aparitia senzualei Daniela intr-un videoclip.

Este vorba despre clipul piesei “Pantelimonu’ petrece” al baietilor de la B.U.G. Mafia, acolo unde sexy asistenta bea si danseaza lasciv langa Uzzi.

Daca o sa va uitati atent, incepand cu minutul 01:22, isi face aparitia o blonda extrem de sexy cu paharul in mana. La inceput in compania altor doua domnisoare  brunete, dupa care vine numarul solo al Danielei care ii face un
dans durului de la B.U.G. Mafia.

Va lasam in continuare sa urmariti videoclipul in care apare Daniela Crudu… cine stie, poate in curand apare si un alt fel de filmulet… mai erotic, ar zice admiratorii ei.

Leave a Reply