Super show cu Puya in club Dumars

Super show cu Puya in club Dumars

aClubul Dumars a organizat miercuri noapte un party intitulat “Puya canta pentru fetele din ASE”, al carui invitat special a fost Puya.

Miercuri noapte, clubul Dumars a organizat o petrecere de pomina al carei invitat special a fost Puya. Intitulat “Puya canta pentru fetele din ASE”, party-ul a fost un real succes.

Clubul Dumars din Capitala a “duduit” pe ritmurile hip-hop ale lui Puya, pe care fanele extaziate nu l-au mai lasat sa coboare de pe scena. Artistul a facut senzatie cu prestatia sa din seara zilei de 3 februarie. Concertul pe care l-a sustinut Puya in club a inceput tarziu, in jurul orei 02.00, dar a fost prelungit pana spre dimineata, caci insistentele fetelor care umpleau locatia pana la refuz l-au facut pe Puya sa cante fara incetare timp de cateva ore.

Spre deliciul sau, unele fane mai indraznete aproape ca au invadat scena pentru a fi langa artistul lor preferat. Cu toate ca avea de unde alege, Puya a preferat sa plece singur acasa, in ideea de a se odihni bine pentru urmatorul concert.

Leave a Reply