Da-l peste cap

Da-l peste cap

Cu siguranta ai avut parte de distractie in pat, dar ai ajuns vreodata la acel punct orgasmic fara intoarcere? Iata cateva sugestii pentru a ajunge pe culmi.

Inainte sa ajungi in dormitor

Intr-o relatie sexuala buna, il atingi si te atinge tot timpul, nu doar in pat. Cand vorbesti cu iubitul tau, atinge-i mainile sau alinta-l pe spate cateva minute. Cand partenerii se ating unul pe altul, este o modalitate de a-si exprima caldura si isi mentin unitatatea vie. Nu toate atingerile trebuie sa duca spre sex, dar e o parte importanta de a fi intim psihic.

Femeilor le ia ceva timp sa se starneasca, asa ca ai putea incepe singura inainte sa ajungi in pat, petrece 30 de minute in cada cu lumanari si alinta-te.

Pregateste-te un cadru sexy

Majoritatea barbatilor sunt orientati catre vizual. Lasa cateva lumini aprinse si cere-i sa se uite in timp ce tu ii faci sex oral, sau atunci cand o faceti, sau cand te pregatesti sa te bagi in pat langa el. Poarta unul din tricourile lui. Barbatii adora ca femeile sa poarte hainele lor.

Be kinky!

Oricine are fantezii sexuale secrete pe care nu le dezvaluie nici macar partenerului. Uite o modalitate sa imparti cu el: fiecare dintre voi scrieti pe o hartie cate 3 fantezii; numerotati-le de la 1 la 6. Aruncati un zat si alegeti numarul care pica, cu promisiunea sa se satisfaca fantezia. E posibil ca el sa vrea sa iti indeparteze parul pubian, sau sa mearga la supermarket purtand doar o pelerina de ploaie. E posibil ca tu sa vrei s-o faceti sub dus, sau sa te lege de pat. Aveti ocazia sa faceti ceea ce poftiti.

Pe majoritatea barbatilor ii excita vorbitul vulgar. Poti incepe cu ceva light- “imi place sa-ti simt limba acolo”-apoi continuand pana la cuvinte mai grele. Daca te intrebi cum va reactiona partenerul la acest limbaj, intreba-l chiar pe el.” Uneori cand facem dragoste imi vine sa scot cuvinte murdare, dar nu stiu cum vei reactiona”  daca vrei sa-l bagi in atmosfera spune-i:”M-ar excita sa aud cuvinte murdare din partea ta, esti de acord cu asta?”

Leave a Reply