Sms-uri de 1 Aprilie – Pacaleli de 1 aprilie

Sms-uri de 1 Aprilie – Pacaleli de 1 aprilie

Sms-uri de 1 Aprilie – Pacaleli de 1 aprilie


1.Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau… S-a intamplat… Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade… O iubesc… Imi pare rau… Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

2.Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m- a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.

3.Sunati-va administratorul sau firma de la care aveti internet si spuneti-le ca nu va mai merge netul. Va va intreba ce ip aveti, iar voi puteti sa-i spuneti: 01.04.2008

4.Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este, ceea ce simt pentru tine, ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga…

5.Luati niste celofan transparent si lipiti-l intre vasul wc si capac …si apoi asteptati p.s:aveti grija sa nu uitati si sa mergeti dvs primul

6.Adauga in cutia de lapte din frigider putin colorant alimentar (preferabil noaptea); dimineata mama va avea o surpriza foarte colorata (ps:nu este daunator)

7.Una simpluta…schimba sarea cu zaharul si apoi asteapta reactia celorlalti cand vor gusta din mancare

8.Anul trecut de 1 Aprilie mi-ai promis ca o sa ma iei de sotie…si m-ai pacalit, de atunci eu m-am culcat cu toti vecinii, deci, suntem chit!

9.Anunt: Compania Vodafone nu mai ofera nici un serviciu clientilor sai din motive diverse: Orange si Cosmote au tarife si oferte mai bune. Ne cerem scuze!

10.Iubitule, m-a sunat mama… S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult… cateva luni doar. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.

Leave a Reply