Cum să tonifici sânii lăsați – încearcă aceste trucuri acasă

Cum să tonifici sânii lăsați – încearcă aceste trucuri acasă

Este foarte frecvent ca sânii să înceapă să se îndoaie după sarcină sau cu îmbătrânire. Sânii pot fi ridicate cu ajutorul intervențiilor chirurgicale, dar pot provoca unele efecte secundare, cum ar fi afectarea sensibilității sexuale a mameloanelor.

Deci, aici introducem câteva remedii care pot fi încercate chiar și acasă, cum ar fi tehnicile de exercițiu, folosirea sutienelor de sport și utilizarea greutăților etc … Deci, încercați aceste lucruri pentru a obține un bust sănătos și potrivit.

Pentru a obține sâni fermi, utilizați greutăți libere. Ridicați greutățile până la umeri, întinzându-vă pe spate pe o bancă de exerciții. Faceți cel puțin de 10 ori și repetați de trei ori. Pentru rezultate mai bune lucrați la echipamentul Nautilus, în care se concentrează pe piept și zonele superioare ale brațului. Acest lucru va ajuta la construirea si fermitatea muschilor sub sani si in regiunea pieptului.

sani

Faceți yoga în mod regulat. În timp ce efectuați exerciții de yoga, aveți grijă ca exercițiul să se concentreze asupra sânilor și a brațelor pentru a îmbunătăți frumusețea sânilor. Yoga poate fi efectuat nu numai pentru frumusețea sanilor, de asemenea, pentru a consolida întregul corp și tonifiază toate zonele. Pentru rezultate mai bune trebuie să vă concentrați. Poziția corectă poate face ca sânii să pară mai înalți și mai fermi.

Efectuați flotari pentru cel puțin trei ori pe săptămână. Puteți face flotari standard sau modificate. Inițial începeți cu câte flotari care vă simțiți confortabil și apoi puteți să ridicați pur și simplu numărul în fiecare sesiune.

flotari

Dacă utilizați sutienele potrivite, atunci pieptul nu trebuie să se lase. Selectați sutienul potrivit și asigurați suportul potrivit pentru menținerea sânilor. Sutienele speciale vor avea sistem de suport pentru cupe și acestea vă vor ajuta să ridicați sânii. Acestea ajută la menținerea fermă a sânilor și ridicarea lor.