Ce brățări ți se potrivesc în funcție de personalitate

Ce brățări ți se potrivesc în funcție de personalitate

Bratarile sunt minunate pentru fiecare ocazie, dar stilul ales va depinde de evenimentul la care participați. Dacă faceți cumpărături pentru brățara potrivită pentru dvs., atunci trebuie doar să alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață.

Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să alegeți cea mai bună brățară care aduce ce e mai bun în tine.

Brățări casual

Dacă sunteți o persoană destul de casual, atunci o brățară frumoasă simplă este destul de bună. Aceste tipuri de bratari sunt excelente pentru cei care lucrează cu un loc de muncă, deoarece aceste brățări nu sunt stridente. Ele dau un aer de frumusețe simplă, dar în același timp profesionalism. Este un accesoriu pe care trebuie să îl aibă toate fetele care lucrează.

Dacă sunteți mai degrabă de tip artistic, atunci brățările cu modele mari sunt potrivite. De asemenea, culorile intense sunt minunate pentru persoanele cu o personalitate mai extrovertită. Auriul luminos este una dintre cele mai bune culori pe care le puteți purta. Chiar dacă purtați ceva simplu și casual, brățara în sine vă va face deja să ieșiți în evidență.

Daca esti o persoana care iti place sa iesi noaptea la petreceri, sa bei cu fetele sau la intalniri, atunci o bratara glamour este potrivita. Pietrele prețioase funcționează perfect pentru acest tip de decor, împreună cu un lanț de argint sau aur. Curele de piele sunt, de asemenea, bune atunci când se amestecă cu pietre prețioase. Acest tip de design va arăta că sunteți viața petrecerii.

Fancy și Fabulos

În sfârșit, avem stilul fantezist și fabulos, care este de obicei pentru evenimente speciale. Cele mai multe femei ar purta brățări glam cu o piatră prețioasă mare. Altele ar purta brățări de perle cu o piatră prețioasă rotundă în mijloc. Cu toate acestea, altele poarta brățări metalice rustice sau manșete cu piatră prețioasă în mijloc, pentru a da o senzație de stil victorian.

Stilul pe care îl alegeți va depinde întotdeauna de ceea ce faceți de obicei. Dacă sunteți o persoană care lucrează fără timp pentru o viață socială, alegeți stilul casual. Dacă sunteți o fata de petrecere, alegeți aspectul de noapte și așa mai departe. Acum, este posibil să aveți mai mult de un stil? Categoric da. Puteți împărți brățări în funcție de ceea ce intenționați să faceți în cursul zilei. Este vorba de potrivirea brățării potrivite la momentul potrivit.